2821
2789
عنوان

یلدا کجایین

193 بازدید | 32 پست

بیاین گپ بزنیم ببینم

چیکار کردین برای یلدا؟

من خودم تازه دیشب کدو حلوایی و لبو رو درست کردم سرکارم الان

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

کار خاصی نکردم میز اماده کردم

سفر میریم

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاش خونه خودمون بعدش میریم خونه مادربزرگم

خوشبحالت مادربزرگ هست خیلی کیف میده همه دور هم باشید

مسافرت؟

بله

استانبول میریم با مامانبزرگ و خالم اینا

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

بله استانبول میریم با مامانبزرگ و خالم اینا

عزیزممم استانبول خیلی قشنگه ماهربار عید میشه قصد میکنیم بریم ولی طلسم شده

عزیزممم استانبول خیلی قشنگه ماهربار عید میشه قصد میکنیم بریم ولی طلسم شده

اره ادم هرچقدر بره کمه

طلسم؟ یعنی چی؟

اره ادم هرچقدر بره کمهطلسم؟ یعنی چی؟

منظورم قسمت نمیشه فکرامون عوض میشه و میریم ی جا دیگه راضی کردن همه اعضای خونواده کار سختیه

2824
2823
2791
2779
2792