2821
2789
عنوان

یلدا کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست
منظورم قسمت نمیشه فکرامون عوض میشه و میریم ی جا دیگه راضی کردن همه اعضای خونواده کار سختیه

اهااا

مگه چند نفرید؟ ما پارسال تعدادمون زیاد بود هماهنگیش یکم سخته

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

منم خوته خودمونم خیلی دوست دارم یه جا بریم شوهرم میگه نه میگه همین خونه خودمون باشیم

مثل شوهرخواهر من پیشنهاد داده همسرت

اونا هم قصد کردن بمونن خونشون

خب هرکسی ی جور راحته ولی بنظرم اینجور مناسبتا ی بهونه میشه که همه دورهم باشن و خوش باشن مگه چقد پیش میاد اینجوری دورهم باشیم

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهااامگه چند نفرید؟ ما پارسال تعدادمون زیاد بود هماهنگیش یکم سخته

4نفریم ساز مخالف میزنن ی بار گفتن با تور بریم ی بار گفتن خودمون بریم آدمو بیزار میکنن

میریم خونه پدربزرگ مادری بعدشم پدربزرگ پدری

الان رفتم پودر کاکائو و اسمارتیز خریدم ساعت ۳ برسم خونه دست ب کار شم کیک خیس درست کنم و شام

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

میریم خونه پدربزرگ مادری بعدشم پدربزرگ پدریالان رفتم پودر کاکائو و اسمارتیز خریدم ساعت ۳ برسم خونه د ...

عزیزممم وای گفتی کیک خیس همزن برقیم خراب شده وگرنه دوست داشتم کیک بپزم همه چیشم داشتمم

4نفریم ساز مخالف میزنن ی بار گفتن با تور بریم ی بار گفتن خودمون بریم آدمو بیزار میکنن

عع ما هم 4 نفریم پارسال با خاله و دایی ها و مامانبزرگ و بابابزرگم رفتیم با بچه 13 نفر شدیم

عزیزم ایشالا امسال برید یکیتون باید کوتاه بیاید تو سفر نمیشه هرکی ساز خودشو بزنه یک راه مشترک پیدا کنید

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

عع ما هم 4 نفریم پارسال با خاله و دایی ها و مامانبزرگ و بابابزرگم رفتیم با بچه 13 نفر شدیمعزیزم ایش ...

اوووه ماشالاااا خیلی خوبه هماهنگ هستید دیگه نیان خودم مجبورم برم ی سال بخاطر امتحان زبانم

عزیزممم وای گفتی کیک خیس همزن برقیم خراب شده وگرنه دوست داشتم کیک بپزم همه چیشم داشتمم

الهی عزیزمممم🥰همزن دستی داری؟با چنگال هم بزنی اونقدر فرق نمیکنه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اوووه ماشالاااا خیلی خوبه هماهنگ هستید دیگه نیان خودم مجبورم برم ی سال بخاطر امتحان زبانم

آره به سختی با هم هماهنگ کردیم ولی تجربه خوبی بود

خوش بگذره عزیزم

الهی عزیزمممم🥰همزن دستی داری؟با چنگال هم بزنی اونقدر فرق نمیکنه

دارم همزن دستی از این لامپیا

ولی اون شهدشو یادم نیست چجوری درست میشد که میریختی روی کیک؟

عقدم خونه مادرم هستم شب هم با شوهرم میرم شام بیرون بعدش هم فیلم میبینم و میخوابم

بهترین کار اصن ادم نباید سخت بگیره

دارم همزن دستی از این لامپیا ولی اون شهدشو یادم نیست چجوری درست میشد که میریختی روی کیک؟

من با این رسپی میخوام درست کنم