یکی از فامیلامون خیلی پسر شر و شیطونی بود باباش گفته بود براش زن بگیرید خوب میشه الان سه تا بچه داره باباش گفته خیلی آدم شده یعنی اینقدر که درگیره وقت سرخاروندن نداره چه برسه شیطونی
من میگم تا وقتی زن نگرفتن یا بهتره بگن تا وقتی بچه دار نشدن
مهم الانهی وقتایی ادمخسته ست نمیتونه تحمل کنه اونداره با ذوق ی شیطنتی میکنه ولی تو از خستگی نمیتونی ...
تا اونجا که میتونین و می دونین به خودش آسیب نمیزنه و کلا آسیب خاصی ندارد همراهی کنین البته که سخته ولی واقعا بچه ها ماشاءالله خیلی انرژی دارند باید تخلیه بشه حالا میتونید گاهی شهربازی ببرید یا بازی های هیجانی انجام بدین مثل توپ بازی بالش بازی چشم بسته و... اینا باعث رشد بچه س و برا روحیه ش خیلی خوبه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه تنهایی میره تو کوچه .یا جلوی در.منم نزدیک زایمانم سنگینم نمیتونم مدام صداش بزنم البته کوچه ما امنه و همه دوربین دارن ولی دلش میخاد ادای ادم بزرگا دربیاره تو رفتارش تو حرف زدنش.سوال زیاذ میپرسه نظر زیاذ میده