2777
2789

چه با دعوت چه بی دعوت نمیرم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

چرا باید شب یلدا برم خونشون اینقدر برام مهم نیستن که شب به این قشنگی رو با اونا بگذرونم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بچم اصرار میکنه مبخوام برم خونشون یعنی خونه ی عمش با بچه هاش بازی کنه گفتم فقط خودت رو میفرستم بری م ...

خب بعد شام برید خونه عمه ش تا با بچه ها بازی کنه هیچ وقت بچه تو تنها نفرست خونه کسی حتی نزدیکترین کست مثل مادرت وقتی بچه رو تنها گیر میارن ازش حرف میکشن

من قبلاً با زن داداشم صمیمی بودم و اون موقع ها بدون دعوت میومد ولی الان باهاش سر سنگین شدم به خاطر ر ...

پس من بچم بودن دعوت برای یلدا بفرستم خونه عمش به نظرت زشته با بچه هاش بازی میکنه

خب بعد شام برید خونه عمه ش تا با بچه ها بازی کنه هیچ وقت بچه تو تنها نفرست خونه کسی حتی نزدیکترین کس ...

واااا چه بدبین

والا بچه برادر من خیلی وقتها خونه من میمونه ولی من اصلا کاریش ندارم