2777
2789
عنوان

ب دادم برسید 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 65 پست

منم شبا چای بخورم اینجوری میشم باید نصف شبی پاشم برم دستشویی شما هم کمتر مایعات بخوری مثانه ات انقدر زود پر نمیشه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلیه هام جدیدا درد میگیرن 

دووجب بالاتر از کلیه چپم درد میکنه 

سونو کلیه کردم میگه چیزی نیس ولی ب شدت ترس دارم 

الان ک از توالت اومدم خودم با دستمال خشک کنم دستمالم کوچولو خونی شد 

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂

حتما برو دکتر...ولی ممکنه شبا غذاهای سرد می خوردی ...کلیه به سردی حساسه...شاید سرما خوردی ...لاغرم هستی زودتر سردت می شه...خوب کلیه تو با کلیه بند ببند...موقع خواب

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
کلیه هام جدیدا درد میگیرن  دووجب بالاتر از کلیه چپم درد میکنه  سونو کلیه کردم میگه چیزی ...

والا من دیروز داشتم درمورد عفونت ادراری ومشکل کلیه سرچ میکردم نوشته بود وجود درد وخونریزی نشون دهنده مشکله.حتما یه دکتر دیگه برو

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

یه دکتر خوب و سرشناس رفتم چنتا ازمایش و سونو داده ک میخوام برم 

اخه من مشکل تکرر ادرار دارم ادارمم میرم توالت هی باید زور بزنم ادرارم بیاد تروخدا کسی این مشکلو نداره????

یه دکتر خوب و سرشناس رفتم چنتا ازمایش و سونو داده ک میخوام برم  اخه من مشکل تکرر ادرار دارم اد ...

تمام این علائمی که میگه رو نوشته بود ،احتمالا عفونت ادراری داری.منم کلیه چند روزه گرفته علائم دیگه ای ندارم

حتما برو دکتر...ولی ممکنه شبا غذاهای سرد می خوردی ...کلیه به سردی حساسه...شاید سرما خوردی ...لاغرم ه ...

سرماییم هستماا لباسامم همه لختی پختی ان صبحا دم صبح خوشخابم یخ زده انگار فکنم درست میگی 

تمام این علائمی که میگه رو نوشته بود ،احتمالا عفونت ادراری داری.منم کلیه چند روزه گرفته علائم دیگه ا ...

کلیه گرفته ینی چی عزیزم???

کلیه هام جدیدا درد میگیرن  دووجب بالاتر از کلیه چپم درد میکنه  سونو کلیه کردم میگه چیزی ...

خون نشانه عفونت ادراری یا سنکه...شاید کلیه ت سنگ ساخته ولی ریزه...اتفاقا نایعات بخور...روش دفع سنگ هم تو اینترنت هست..با هندونه ست...اونو انجام بده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
حتما برو دکتر...ولی ممکنه شبا غذاهای سرد می خوردی ...کلیه به سردی حساسه...شاید سرما خوردی ...لاغرم ه ...

غذاهای سرد منظورت با صبع سرده???

کلیه گرفته ینی چی عزیزم???

احساس میکنم سنگین شده ودرد خفیفی داره،سرچ کردم ببینم عفونت اداری نباشه نوشته بود اگه تکرر ادرار و خونریزی و اشکال در دفع اردار و درد داشتید باشید امکان مشکل و عفونت هست

خون نشانه عفونت ادراری یا سنکه...شاید کلیه ت سنگ ساخته ولی ریزه...اتفاقا نایعات بخور...روش دفع سنگ ه ...

سنگ مطمئنم ندارم گلم چون سونوی کلیه دادم ولی عفونت ادراری رو نمیدونم 

البته عفونت زنانه ام دارم ی مدت طولانیه ک نمیدونم اون تاثیر گذار هست یا نه 

متاسفانه پدرم هیچوقت ب این مشکلاتم توجه نمیکردو پول درس حسابی نمیداد حالا همشون بزرگ شدن و