2777
2789
عنوان

ب دادم برسید 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 65 پست
احساس میکنم سنگین شده ودرد خفیفی داره،سرچ کردم ببینم عفونت اداری نباشه نوشته بود اگه تکرر ادرار و خو ...

منم مثل شما هستم😭😭😭😭

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
سنگ مطمئنم ندارم گلم چون سونوی کلیه دادم ولی عفونت ادراری رو نمیدونم  البته عفونت زنانه ام دار ...

پس عفونت ادراری نیست...التهاب دهانه رحمه ته ... که خونشو می بینی...اگه عمونت بود با ادرار خارج می شد

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذاهای سرد منظورت با صبع سرده???

اره هم اون...هم غذای یخچالی نخور...شب خوابیدنی ی چای یا اب جوش همراه با عسل و دارچین بخور...هم به سلامتی عمومیت کمک می کنه هم دهنتو خوشبو می کنه هم گرمت می کنه

سنگ مطمئنم ندارم گلم چون سونوی کلیه دادم ولی عفونت ادراری رو نمیدونم  البته عفونت زنانه ام دار ...

عفونت زنان و دستگاه تناسلی صدرصذ روی مثانه و کلیه تاثیر داره من خودم اول عفونت تکرر ادار داشتم یکم دیررفتم دکتر کلیه درد شدیدی گرفتم که فقط جیغ میزدم ولی با یک هفته انتیبیوتیک شکر خدا رفع شد

پس عفونت ادراری نیست...التهاب دهانه رحمه ته ... که خونشو می بینی...اگه عمونت بود با ادرار خارج می شد

اولین بار بود خون دیدم هااا

تازه یه مشکل دیگم اینه که 7_8روز بعد اینکه پری ام تموم شدخ دوباره باقی مونده خونه میاد و قطع میشه 

دکترم کشت واژن و کشت ادرار و ازمایش نوشته ک قراره برم ولی نمیدوم چرا هر دکتری بهم میرسه میگه هیچیت نیست????پس چرا کلیه ام درد میکنه اگه هیچی م نیس 

دکترم کشت واژن و کشت ادرار و ازمایش نوشته ک قراره برم ولی نمیدوم چرا هر دکتری بهم میرسه میگه هیچیت ن ...

این ازمایشاته مربوط به واژن رو که ندادی ...اونا هم بده...ایشالا با دارو حل می شه