2777
2789
عنوان

چرا پول دار ها به بی پول ها کمک نمکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست

منتظرن ببینن فضولشون کیه

چیکار داری بقیه چیکار میکنن

حالا چون خواهرته بهش حس نزدیک بودن میکنی اوکیه نظرتو بگی ولی لطفا برا بقیه نسخه نپیچ

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مگه فضولی

چه بی ادب

پرسیدی چرا کمک نمیکنه . گفتم چون دلش نمیخواد

دلش میخواست کمک میکرد

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چرا در مورد مال و اموال دیگران باید صحبت کنیم و یا حتی نقشه بکشیم؟

دوست نداره و دلش نمیخواد

انجام میده ولی به شما نمیگه.

برنامه دیگه ای برای پولش داره..

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

منتظرن ببینن فضولشون کیه چیکار داری بقیه چیکار میکنن حالا چون خواهرته بهش حس نزدیک بودن میکنی اوکیه ...

تو هزار تومان تو جییت نیست نقش پول دار بازی نکن

شاید کمک میکنه شما نمیدونی

من همیشه حسرت داشتم دختر دار بشم میگفتم اگه اونقدر وضع مالی ام خوب شد که بتونم یه بچه دیگه رو ساپورت کنم حتما هزینه یه دختر بدسرپرست رو به عهده میگیرم ولی قرار نیست کسی بفهمه که

۳۰۰ میلیارد سرمایه دارن

دیدی میگن قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود؟ برعکسشم صادقه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
تو هزار تومان تو جییت نیست نقش پول دار بازی نکن

من جایی گفتم پولدارم؟؟ اتفاقا تو هزارتومن پول تو جیبت نیست که چشمت به مال و اموال اینو اونه چرتکه دستت گرفتی اموالشونو جمع میزنی وگرنه ما ها با اینکه کارمندزاده بودیم چشم و دلمون سیره ثروت دیگران کورمون نمیکنه نوش جونشون خدا بیشتر بده بهشون

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕