2777
2789
عنوان

خوابگاهیا بیان

199 بازدید | 24 پست

بچه ها امشب حالم خیلی بده با هیچ کس نتونستم تو این ترم دوست بشم با کسایی هم که دوستم براشون اصلا مهم نیستن توی یه اتاق سمی گیر افتادم کسی هم پیدا نمیکنم باهاش یه اتاق بگیرم خلاص بشم امشب خیلی دلم شکسته چرا تو خوابگاه به همه خوش میگذره غیر من بخدا خستم دارم دیوونه میشم چی کار کنم میترسم همین طوری رندوم اتاقمو عوض کنم گیر اتاق بد تری بی افتم دلم داره میترکه

سعی کن سر صحبت و باهاشون باز کنی

یا ی چیپسی چیزی بخر بگو بچه ها بیاین وسط باهم بخوریم ی فیلم هم پیدا کنین باهم دور هم ببینیم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن سر صحبت و باهاشون باز کنییا ی چیپسی چیزی بخر بگو بچه ها بیاین وسط باهم بخوریم ی فیلم هم پیدا ...

بخدا کردم هی بهشون میگم بیایو با هم بازی کنیم خوراکی بهشون تعارف کردم حس میکنم بدشون میاد ازم فقط نمیدونم چرا

بخدا کردم هی بهشون میگم بیایو با هم بازی کنیم خوراکی بهشون تعارف کردم حس میکنم بدشون میاد ازم فقط نم ...

ای بابا

چقدر بدم میاد از این گروه گروه شدن

دختر خیلی ساکتی هستی ؟شاید چون درونگرا هستی اینطوذی میکنن

خب سعی کن با همکلاسی هات دوست شی

جزوه رد و بدل کنین

یا بگی بیاین باهم قهوه ای چیزی بزنیم تو تایم استراحت

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ای باباچقدر بدم میاد از این گروه گروه شدندختر خیلی ساکتی هستی ؟شاید چون درونگرا هستی اینطوذی میکننخب ...

اره بخدا اره به نسبت درونگرام اما واقعا تمام تلاشمو کردم باهاشون دوست شم اما نتونستم با کسی صمیمی شم

میگذره🥲واقعا میفهمم ب معنای واقعی اواره بودم چند تا رفیقم داشتم ولی هیچوقت هم اتاقی نشدیم

دقیقا براشون اصلا مهم نیست تو چه شرایطی هستی به روت نمیارن فقط میچسبن به اتاقشون

اره بخدا اره به نسبت درونگرام اما واقعا تمام تلاشمو کردم باهاشون دوست شم اما نتونستم با کسی صمیمی شم

مشکل از تو نیست

دوست من برونگراست

گیر ادمای مزخرفی افتاده توی خوابگاه