2777
2789
عنوان

خوابگاهیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط عزیزم یه نصیحت دوستانه که دوست داشتم یکی بخودم ترم اول میگفت اینه که با همه دوست باش ولی با هیچکس صمیمی نشو طوری که همه چیزه تو و خیلی اوقات حتی احساسات رو همیشه روعه رو براش بروز بدی

عزیزممم منم ترم اول همینطور بودم الان وضعیتم یکم بهتره ولی بازم مشکل هست درکت میکنم❤️ از خوابگاه تا ...

حدود دو ساعت اخر هفته هام بر میگردم همیشه ولی بازم حالم بد میشه چون ادمای توی اتاقم واقعا سمین

دقیقا براشون اصلا مهم نیست تو چه شرایطی هستی به روت نمیارن فقط میچسبن به اتاقشون

حالا من درسم تموم شد اومدم خونه همون ماجرا الان با خانوادم دارم حتی بدتر🤣 از یه جهنم درومد افتادم جهنم داغون تر

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
خدا واقعا نجاتمون بدههه🥲

دوس پسرمم پسر خوبیه دوسم داره نمیا بگیره میترسه مث سگ

منم اصلا نمیتونم ب یکی دیگه فکر کنم😁😂خلاصه اوضاع خیط

ادم تو هر موقعیتی باشه یکی هست زندگیو کوفتش کنه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
دوس پسرمم پسر خوبیه دوسم داره نمیا بگیره میترسه مث سگمنم اصلا نمیتونم ب یکی دیگه فکر کنم😁😂خلاصه او ...

عزیزممم ایشالله بهترینا براتون اتفاق بی افته🤍

اره واقعا همیشه واسه همه چی یه ضد حال هست