2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9066 بازدید | 216 پست

عزیزم حقوق همسرم ۸ تومنه کار ثابتش. با کار بیرون آخر ماه میشه نهایت نهایت ۱۵ تا ۱۸ تومن، خودمم تا پارسال میتونستم کار کنم خیلی بهتر بود ولی امسال بخاطر دخترم خونه نشین شدم و مخارج دو تا بچه خیلی زیاده،خدارو شکر کنید انشالله شما هم بتونید ی کار عالی پیدا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کامنت ها مایه تاسفه .۱۰ تا دونه تخم مرغ ۱۰۰ تومنه .واقعا چجوری باید قناعت کنی که اینا راضی بشن ...

بخدا داداش من جوانه من خودم جوانم ولی با این حال شاید دوماهی یه بار بریم با دوستامون بیرون در حد ۴۰۰ تومن خرج کنین بخدا اونم نرم بعد دوماه افسردگی میگیرم

من هم محل کارم هم دانشگاهم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه راهه تا خونمون یه قسمت از دانشگاهم بخوام سوار خط بشم راهم دوره میشه

بعد مثلا از ۷ونیم تا ۷ونیم دانشگاهم دیگه نمیتونمگاهی سوار خط شممجبورمیه مسیرو تاکسی بزنمیه مسیر کوچیک اسنپ رفته بالا قیمتش اگر بارون امباشه که هیچی کم کم ۵۰ الی ۶۰ میگیره

واقعا کامنت ها مایه تاسفه .۱۰ تا دونه تخم مرغ ۱۰۰ تومنه .واقعا چجوری باید قناعت کنی که اینا راضی بشن ...

سه تا نون ساده هر روز بخری میشه روزی ۶۰ تومن این کمترین خرج ی خانوادس ماهی چقدر میشه

ارباب می تتتانه ولی رعیت نمی تتتانه

همه چیز حقوق نیست مدیریت مالی از درآمد خیلی مهمتره شما چهار نفرتون شاغل هستید

منه دانشجو با ۷ تومن درآمد کار ام

پول لبلس بدم پول سلف و خوراکی دانشگاه بدم

پول کتاب بدم

پول دوره زبان و برنامه نویسی برا آینده شغلی ام بدم

پول رفت و آمد بدمپولی چی بدم خب

بخدا زبان ۴ الی ۵ میگیره از من ترمی

برنامه نویسی برا بک اند میرم قسطی میدم کل دوره ۱۲ تومنه که حالا کل دوره اش ۴ ماه میشه

عزیزم اگه موقعیت خوب برا ازدواج داشتی بخاطر جهیزیه رد نکن پدر مادرت خداروشکر کارمندن میتونن وام بگیر ...

خواستگار خوب دارم دوستم داره هم دانشگاهیم بود درسش تموم شده یکساله ولی خیلی پولدار آن اصلا روم نمیشه بگم بیان خودشون سه چهار تا خونه و مغازه دارن نمیدونمچیکار کنم

خواستگار خوب دارم دوستم داره هم دانشگاهیم بود درسش تموم شده یکساله ولی خیلی پولدار آن اصلا روم نمیشه ...

اشکال نداره بازم ردش نکن، باور کن شرایطتون اصلا بد نیست مخصوصا اینکه خانواده فرهنگی و تحصیل کرده ام داری خودتون رو دست کم نگیر عزیزم خیلیا این چیزها از پول زیاد براشون مهم تره

خواستگار خوب دارم دوستم داره هم دانشگاهیم بود درسش تموم شده یکساله ولی خیلی پولدار آن اصلا روم نمیشه ...

اشتباه میکنی که فقط به فکر داداشتی ، به فکر خودت باش ، خواستگارتو راه بده ، وام ازدواج هم خیلی زودتر از دو سال میدن ، همین داداشت پسفردا زن میگیره ، به هیچکدومتون محل نمیذاره ، مامانت طلایی چیزی نداره برات بدن جهیزیه ؟ بالأخره یه وامی هم اونا میگیرن جهیزیه ات جور میشه

خب من مگه گفتم کم میاریم میگمچیزی نمیمونه که پس انداز کنیم بخوایم ماشین گرون تر بخریم یا مثلا پول بز ...

من تو زندگی خودم تجربه کردم ما هرچقدر پول داشته باشیم خرج میکنیم برای همین همیشه وام برمیداریم. پول نباشه دیگه کمتر خرج میکنی. ما ۵سال پیش یه قسط ۵ تومنی داشتیم من به شوهرم گفتم این وام تموم شد دیگه وام جدید نگیر. ما چندماه قسط نداشتیم باز زندگیمون مثل روال قبل بود. وام بردارید. کسایی که وام برداشتن و وقتی طلا یه تومن بود طلا خریدن خیلی براشون خوب شد و سرمایه براشون شد

اره تا آخر ماه میرسه بی پول اونجوری که نیستیم تا آخر ماه میرسونیم راحت ولی به پس انداز و هیچی نمیرسه

خب همون پولی که قراره خانواده ات پس انداز کنن ، میدن داداشت پس انداز میکنه واسه خودش ، که اشتباهه