2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9303 بازدید | 216 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر که میزون هستید.ولی این که حرف از دستفروشی میزنید واقعا جالب نیستناله کردن الکی باعث کم شد ...

بابام میخواد بره اینکارو کنه یه پولی برا آینده منو داداشم جور کنه یا پس انداری بشه باهاش طلا بخریم

نه اینکه پول نداشته باشیم گرسنه بمونیم منظورم این نبود

قدیم قیمتا بهتر بود خیلیجهاز ها آخرینش مال ده سال پیشهاپارتمان داداشم هم با پول بازنشستکیش یه وامم گ ...

پول بازنشستگی چیه؟ بازنشست شدنی یه پول قلمبه میدن؟ الان چقدره؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

شوهر منم ۲۴ تومن حقوقشه

ده تومن اجاره خونه میدیم دو تا قسط روی هم ده تومن میده چهارتا شش تومن باید قسط سرویس مدرسه دخترم رو بدیم که فقط یکیش رو دادیم

برای خرج خونه از چس تومن پس انداز مون خرج کردیم که این ماه به ته دیگ خوردیم

پس اندازمون هم رفت 😭

ب نظرم ناشکری میکنین چون الان خیلیا دارن با حقوق اداره کار و مستاجری و کلی هزینه های درمانی زندگی ک چه عرض کنم ب سختی و پناه بر خدایی روزها رو طی میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدایی وضعتون خوبه دیگه فقط خواستی یه چیزی بگی بابات با چه فکری گفته جوراب بخره بره سر چهاراه بفروشه� ...

خب چون در امد نداریم دیگه

پولمون به مغازه زدن با کار آزاد نمیرسه

منظورش این بود یه جوری شروع کنه که بتونه برا آینده داداشمو من پول جمع کنه یا خونمون عوص کنه مامانم خیلی اذیت تو این خونه میگه قدیمی شده کاش خونه نو تر داشتیم حتی اگه کوچیک تر بود

و اینکه خونمون محله متوسطه جایی نیست بگم خیلی قیمتش باشه

شوهر منم ۲۴ تومن حقوقشه ده تومن اجاره خونه میدیم دو تا قسط روی هم ده تومن میده چهارتا شش تومن باید ...

ماشین تکه دارین اسنپ کار کنه یا خودتم میتونی کمکش کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مه بابا اینطوری هم نیست ،مگر اینکه ماشین از اول داغون بوده باشه

نه ماشین داغون نیس ولی نو نو ام نیس الان بنزین ام دارن میبرن بالا سود داره بابای من با دیسک کمر بدجور بره اسنپ یعنی تهش سودی میمونه براش با استهلاک و بنزینو اینا؟

چرا دقیقا همینجوریه اسنپ فقط داغون کردن ماشینه شوهر منم یمدت میرفت الان هرکسی میخاد بره میگه نرو

ماشین اگه سرحال باشه ،مشکلی براش پیش نمیات

از طرفی پولش بد هم نیست ،می تونه یک قسمتی از مخارج ساپورت کنه

😐🤷🏻‍♀️
خب چون در امد نداریم دیگه پولمون به مغازه زدن با کار آزاد نمیرسه منظورش این بود یه جوری شروع کنه که ...

فقط میتونم بگم خوشبحالتون🙂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.