2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9304 بازدید | 216 پست
خودمون نمیگیریم ازش یعنی نمیزاریم خرج کنه فعلا خرج خورد و خوراک بابام میده خداروشکر اون وظیفه ای ندا ...

منم درمورد هزینه خورد و خوراک نگفتم،شما گفتی همه ی هزینه هاش با پدر و مادرمه گفتم لابد منظورت خرج رفت و آمد و پوشاک و دندانپزشکی و ....این چیزاس

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
همیشه یکی هست بگه خیلی خوبید ایرانیا اینجورین اگه استارتر میگفتماهی پنج میلیون داریم باز یکی پیدا می ...

همینو بگو قربون دهنت از کامنتا دارم شاخ درمیارم

میگن ۴۰ تومن جزو قشر پولدار حساب میشید!!!

احتمالا اینا هر ماه خرید نمیرن تو فروشگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیم قیمتا بهتر بود خیلیجهاز ها آخرینش مال ده سال پیشهاپارتمان داداشم هم با پول بازنشستکیش یه وامم گ ...

بابام هنوز یکسال مونده بازنشست بشه بهش ندادن

مامانمم ۹ سال پیش اینا که دادن یه مقدارش داد ماشین برا بابام یه مقدارش ام داد طلا دستشه یه مقدارش داد خونمون در خونه و سنگ نمای حیاط و نمای خونمون تو کوچه

من درکت کردم کاملا

من ۱ نفرم مستاجر، حقوقم خیلی ببشتر از این رقمیه که گفتی. ولی بیشتر ماها به پس انداز نمیرسه. ینی بخوام کمی به خودم برسم لباسی کلاسی سفری چیزی برم نمیرسه. میگم کمی! نه سفر لوکس تازه.

بله میشه با ۴۰ تومن ۴ نفرو چرخوند با حقوق ۱۰ تومنی زندگی کرد، ولی بی کیفیت. متاسفانه زندگی مردممون بی کیفیت شده و بهشم عادت کردن. چاره ای هم ندارن

خب من مگه گفتم کم میاریم میگمچیزی نمیمونه که پس انداز کنیم بخوایم ماشین گرون تر بخریم یا مثلا پول بز ...

خدا رو شکر که میزون هستید.

ولی این که حرف از دستفروشی میزنید واقعا جالب نیست

ناله کردن الکی باعث کم شدن رزق میشه

من میگم چرا پدر مادرت پول تموم میکنند کاری به خرج خودت و حقوقت ندارم

خب خرج خورد و خوراک ۴ نفر باهاشون قسط ام میدیم یه وام گرفتیم ماشین بابام عوض کردیم دوسال پیش قسط اون مونده سودش زیاد بود

اره بابام براش ۲۰۶ خرید سه سال پیش

خدایی وضعتون خوبه دیگه فقط خواستی یه چیزی بگی

بابات با چه فکری گفته جوراب بخره بره سر چهاراه بفروشه😐

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

پدرتون بعد از ظهر ها ،اسنپ کار کنن ،راحت سر ماه ۱۵ تومن در میات مادرتون کسب و کار کوچک تو خونه راه ...

بابتم نمیره اسنپ میره استهلاکش زیاده همش خرج خود ماشین میشه سود نداره راستم میگه

جالبه خودشون اعلام کردن زیر این درامد خط فقر ولی مردم اصرار اصرار که نه تا درامد ماهی ۱۵ میلیون همه ...

احتمالا ایناییکه اینجوری کامنت میذارن هدف دار هستن

وگرنه با ۱۵ میلیون میگن ما داریم عالی زندگی میکنیم

۱۵ تومن اصلا به خونه میرسه؟!!

بی پول نیستین والا....قانع نیستین

دقیقا

۴ نفر شاغل !!!

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫