2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9211 بازدید | 216 پست
چه ربطی دارهبیایم هی نق بزنیم فقط اعصابمون خورد میشهک چی مثلا هی بگیم نداریم نداریم

حق خواهی همینه با ماست مالی کردن فقط باعث میشه یسریا بی دردسر جیباشونو پر کنن

مثل رئیسی که حق کارمنداشو نمیده ازشون میخواد ساکت باشن تا رئیس با ارامش بهرشو ببره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام حالا ضامنم شن بگیرم ولی با سود زیادش چه کنم وام سود ۴ درصد مهر و رسالت ام گردش حساب بالا میخواد ...

از این قرعه کشی خونهگیا عضو شو برا طلا هم قرعه کشی میکنن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

خوب منم حقوقم اندازه توعه خرجمم با خودمه لباس و اسنپ و کتاب و... کم کم پس اندازم میکنم احساس میکنم خ ...

من هزینه کلاس برنامه نویسی و کلاس زبان ام میدم کله هفته ام جز جمعه هزینه رفت وامدمه کارمو دانشگاهم تا خونمون ۳۰ ای ۴۰ دقیقه راهه

خرج غذامم هست

من هزینه کلاس برنامه نویسی و کلاس زبان ام میدم کله هفته ام جز جمعه هزینه رفت وامدمه کارمو دانشگاهم ت ...

خوب تو که حقوقت خرج خودت میشه

داداشت باید کمتر ولخرجی کنه. ماشین داره؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

40 که در مقایسه با قانون کار خیلی هم خوبه، از طرفی داداشت پرستار هست و حقوق خودشو داره و خرجش رو به راحتی در میاره، تو هم باز شاغل هرچند اندک خرجت رو در میاری، والا بابام 9 تومن حقوق جانبازی داره، یه کار آزاد هم داره که تقریبا 9 تومن هم اون میشه، با 18 تومن دارن سپری میکنن، درسته خیلی کمه اما خداروشکر اموراتشون میگذره، طوری گفتی که فک کردم حتی ده تومن هم حقوق ندارین، هرچند درمقایسه با تورم بازم حقوقی که میاد خونه شما هم کمه، اما در مقایسه با درصد بسیاری از جامعه که قانون کار هستن یا فصل سرما بیکار هستن، خیلی خوب هس، باید مدیریت درست کرد

خب کلا ۷ تومن میگیرم به پس انداز نمیرسه همش خرج میشه

من میگم چرا پدر مادرت پول تموم میکنند

کاری به خرج خودت و حقوقت ندارم

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

چون هیچی به هیچیالان حتی پسرا میخوان زن بگیرن نگاه میکنن دختره اگر پولداره بگیرنش

داداشت حقوقشو نگه داره برا خودش اون اگه موقع دامادیش دستش پرباش انشالله موقع ازدواج شما پدر مادرتون راحتتر وبهتر کاراتونو انجام میدن حقوق شوهر منم ۳۰ وخوردس ولی دائم درحال قرعه نوشتن و وام گرفتنه الان قرعه اینسریش برج ۱ تموم میشه ولی از الان نفرات جمع کرده برا برج ۲ قرعه بعدی

ما هر دو هفته یک بار مهمون داریم سالی ۲-۳ بار مسافرت کوتاه داریم.مستاجر هستیم ۲ تا بچه کوچک که هر فص ...

خب من مگه گفتم کم میاریم میگمچیزی نمیمونه که پس انداز کنیم بخوایم ماشین گرون تر بخریم یا مثلا پول بزارم کنار برا جهیزیه ای چیزی

خودم دوتا کلاس میرم دانشگاهم هست پول غذا و سلف دانشگاهم میدم یه چیزی گشنم بشه خوردنی میخرم میخورم سر کار یا دانشگاه یه مسیری از خونمون ام خط و مترو نمیخوره تا دانشگاهم باید اسنپ بگیرم