2777
2789
عنوان

بی پولی و شرمندگی تو خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 9303 بازدید | 216 پست
تو فکر میکنی اون کارمند با ۱۵ زندگی میکنه شوهرمنم همه فکر میکنن حقوقش ۳۵ میلیونه ولی اینطور نیست حقا ...

گاهی فکر میکنم چه قانع و کم توقع بزرگ شدیم و اهل بریز بپاش نیستیم

به هر حال من دستم تو جیب خودمه خداروشکر و از کسی طلبکار نیستم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستار ماهی ۱۰میگیره؟؟؟؟؟؟کمه کم ۳۰/۴۰درآمد دارهپدرمادرشم ۴۰خودشم ۱۰/۱۵کمه؟؟؟؟؟

جالبه خودشون اعلام کردن زیر این درامد خط فقر ولی مردم اصرار اصرار که نه تا درامد ماهی ۱۵ میلیون همه پولدارن خیلی عجیبه

به نظرت جهیزیه خریدن بهتره یا طلا گرفتن؟من حقوقم خیلی کمه ماهی نیم گرم هم نمیتونم. الان طلا بخرم یا ...

هر کدومو بگیری سود کردی

گلم بجز فرش ومبل هیچی از مد نمیوفته

یخچال و لباسشویی و جاروبرقی و ظروف همون مدلای ده سال پیشه

اینارو یواش یواش بگیر

طلاهم خیالت تخت پایین نمیاد اونم بگیری سود کردی

فقط پول نگه ندار ک بی ارزش میشه

همه شاغل هستید و حقوق هاتون بد نیست .خداروشکر کن. چرا ناامید و نگرانی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چطوری ۴۰ تومن تموم میشه؟

به راحتی من هزینه دانشگاهم هست کلاس زبان میرم بخاطر آینده شغلی ام دوره بک اند طراحی وب مجبورم برم تا تو شغلم بتونم پیشرفت کنم برا آینده

هزینه حالا غذا و رفت وامد دانشگاهو کتابی چیزی بخوام بگیرمم هست هر کتاب ام اگه نباشه بخوام بگیرم کم کم ۵۰۰ میشه

هر کدومو بگیری سود کردیگلم بجز فرش ومبل هیچی از مد نمیوفتهیخچال و لباسشویی و جاروبرقی و ظروف همون مد ...

اخه میترسم با ذوق و شوق برم دونه دونه جهیزیه بخرم بعد مجرد بمونم تا اخر😂

پس همون طلا میگیرم

تو و داداشت حقوقتونو چیکار میکنید که کمم میارین؟ حداقل به فکر خودتون باشین پس انداز کنیدحدودا ۷۰تومن ...

داداشم الان یه ۴۵۰ ملیونی طلا داره

منم والا ۷ الی ۸ میگیرم خرج دانشگاهو دوره های آموزشی و غذا و رفت و آمدم به سرکار و دانشگامه

گاهی فکر میکنم چه قانع و کم توقع بزرگ شدیم و اهل بریز بپاش نیستیمبه هر حال من دستم تو جیب خودمه خدار ...

تفکر رعیتی اینه هرچی بهت دادن بگو خداروشکر صدات درنیاد فقر در سرمردم نوهی فضیلت کردن با وعده بهشت

اما برای خودشون تمام این حرفا یاوس بهترین رفاه و زندگیا

بخدا ی خارجی بهش بگی زنا میگن ماهی ۱۵ میلیون خیلی پوله میخنده

داداشم الان یه ۴۵۰ ملیونی طلا داره منم والا ۷ الی ۸ میگیرم خرج دانشگاهو دوره های آموزشی و غذا و رفت ...

خوب منم حقوقم اندازه توعه خرجمم با خودمه لباس و اسنپ و کتاب و... کم کم پس اندازم میکنم

احساس میکنم خیلی ولخرجین

هفتاد پولدار نیست ۷۰ خط فقر اعلام شده یعنی درامد زیر هفتاد فقیر حساب میشن

بابا داداشم اصلا پس انداز میکنه یه پسر دوروز دیگه باید خرج عروسی و رهن خونه بده حقوق داداشم کلا حساب نیس