2777
2789
عنوان

معجزه

139 بازدید | 11 پست

چقد دوس دارم یه شب سرمو راحت و بدون فکر بزارم رو بالشت

خسته شدم بس فکر کردم به مشکلایی که فقط به دست خدا حل میشه و خدا هم کاری نمیکنه حقم نبود این همه سختی بکشم

قدر زندگی هاتون رو بدونید

بعضی وقتا میگم نکنه دیر بشه و پیر بشم ..

خیلی گله دارم از خدا زندگی مو مقایسه میکنم با هم سن و سالام دلم میسوزه برا خودم

شماها معجزه اتفاق افتاده براتون تاحالا؟دلم ی معجزه میخواد یه خوشحالی..بعد سه چهارسال سختی یه خوشحالی و خبر خوش ینی سهم من نمیشه؟

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما سه چهار ساله من ده ساله، مثل یوزارسیف شدم

ینی امید نداشته باشم ینی قراره مال منم انقد طول بکشه

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

ان شاءالله درست میشه همه ی ما چنین روزهایی رو تجربه کردیم

کاش خدا یه نیم نگاهی کنه بهم و برامون بخواد

منم نابینا هستم ولی دلم به آینده روشنه.
با نا امیدی هیچی درست نمیشه.
ایمان و امیدتون رو تقویت کنین.
با خدا ارتباطتون رو قوی کنین.
و همه خواسته هاتون رو از خدا بخواین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

منم نابینا هستم ولی دلم به آینده روشنه.با نا امیدی هیچی درست نمیشه.ایمان و امیدتون رو تقویت کنین.با ...

ممنون عزیزم چشم

سه خط اولتو کامل میفهمم چون خودمم تو همین شرایطم اما خیلی بیشتر از سه چهارساله...

انشالله خدا هرچه زودتر مشکلتو حل کنه