daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3273 عنوان برف برف برف🥰 381 بازدید | 41 پست ننه سرما از صبحی داره برفاشو میریزهصبحی خیلی سرد بوددلم برا اونایی که نفهمیده بودن امتحانا با۳ساعت تاخیر شروع میشه میسوزه(از جمله خودم که یخی شدم) انقدرسرد که دیگه پکیج خونه ها جوابگو نیست 😅 صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره امروز | 13:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
joje_khersi عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 998 کجایین برف میباره با اینکه ما منطقه کوهستانیم شهرما بارش نداشته امسال البته برف
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3273 کدوم شهری اسی؟ کرمانم عزیزم صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3273 کجایین برف میباره با اینکه ما منطقه کوهستانیم شهرما بارش نداشته امسال البته برف دل کویر ،کرمان صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2462 ههههه روستای آفتابیه انگار نه انگار باید برف و بارون بیاد😐 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
joje_khersi عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 998 دل کویر ،کرمان خداروشکر تو شرایط عادی زمستونا برف داشتین اونجا؟؟؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3273 ههههه روستای آفتابیه انگار نه انگار باید برف و بارون بیاد😐 اونجا کجاس؟😅 صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1732 دل کویر ،کرمان آها اره دیدم کرمان خیلی برف میاد منم اصالتا اهل چهارمحال بختیاریم اونجام بدجور برف میاد اما ما یزد زندگی میکنم نشد برم از نزدیک زیر برف🥺🥺🥺🥹
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1732 تو کویر مگه برف میاد ؟ 🤣🤣 چه عجیب شده ایران اره یزدم برف اومده فقط خود شهر یزد نیومده بقیه شهراش پره برففففه
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 7278 آها اره دیدم کرمان خیلی برف میاد منم اصالتا اهل چهارمحال بختیاریم اونجام بدجور برف میاد اما ما یزد ... پارسال هم میومد ؟یا امسال اینجوری امده
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3273 آخ آخ رو دست خوردی که😂 آره دیر وقت گفتن ما نفهمیدیم😂چقدر لرزیدم خدا🤣 صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره