2777
2789
عنوان

برف برف برف🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 45 پست
اوهوم🤔 آره روستا ها کوچکن یکی ببینه سریع لو میری🤭

اوهم😅

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

متم کرمانم سرد که خست خیلی ولی اسم این برف نبود بابا ییه ده دقیقه دلمونو خوش کرد فقط تموم شد

😐مگه کجای شهری تو مال ما هنوز داره میباره هاااا

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوری تعریف کردی هوس کردم بیام ببینمم🫠😁

بیا عزیزم ک خوش اومدی قدمت رو تیامون لرا مهمون نوازن

اگه اومدی برو کوه جهان بین هفشجان و پیست اسکی و غار کوهرنگم بببن اهل کجایی عزیزم؟

پس هم استانیم عزیزم

اره گلم اهل کدوم شهری؟

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

نه ی فیلم بود دیدم گوسفندا به خاطر برف زیاد داخلش گیر کردن مردن. زیرش نوشته بود شهر کرمان هم اینجور ...

بیشتر شهرهای جنوب سیلابه

شهر های مرتفع تر مثل بافت زیر برفهههههه 😋

خودکرمان امروز شروع به برف اومدن کرد روزای قبل مه و نم نم بارون بود

صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره

بیا عزیزم ک خوش اومدی قدمت رو تیامون لرا مهمون نوازناگه اومدی برو کوه جهان بین هفشجان و پیست اسکی ...

فداتشم عزیزم...حتما❤️😍اتفاقا تعریف غار کوهرنگو خیلی شنیدم قسمت شه حتما یه روزی میرم ببینم ..

من تهرانم

به چه زبانی باهات میحرفم؟@ریال_مادرید

ترکی ؟کردی؟

بابا از تاپیکام چیزی در نمیاد بخدا

آدم ناراحت میشه که نمیفهمی

چی میگی

خودت چی میگی

اون دفعه گفتم تاپیکامو نخون