daldal مدیر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3344 عنوان برف برف برف🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست ننه سرما از صبحی داره برفاشو میریزهصبحی خیلی سرد بوددلم برا اونایی که نفهمیده بودن امتحانا با۳ساعت تاخیر شروع میشه میسوزه(از جمله خودم که یخی شدم) انقدرسرد که دیگه پکیج خونه ها جوابگو نیست 😅 صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره دیروز | 13:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2505 اوهوم🤔 آره روستا ها کوچکن یکی ببینه سریع لو میری🤭 اوهم😅 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3344 متم کرمانم سرد که خست خیلی ولی اسم این برف نبود بابا ییه ده دقیقه دلمونو خوش کرد فقط تموم شد 😐مگه کجای شهری تو مال ما هنوز داره میباره هاااا صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
hosnahastam عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1713 یکی از روستاهای خوی میترسم شناسایی بشم بخاطر همین اسم روستا رو نمیتونم بگم😅 پس هم استانیم عزیزم
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1768 جوری تعریف کردی هوس کردم بیام ببینمم🫠😁 بیا عزیزم ک خوش اومدی قدمت رو تیامون لرا مهمون نوازناگه اومدی برو کوه جهان بین هفشجان و پیست اسکی و غار کوهرنگم بببن اهل کجایی عزیزم؟ اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2505 پس هم استانیم عزیزم اره گلم اهل کدوم شهری؟ بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3344 نه ی فیلم بود دیدم گوسفندا به خاطر برف زیاد داخلش گیر کردن مردن. زیرش نوشته بود شهر کرمان هم اینجور ... بیشتر شهرهای جنوب سیلابه شهر های مرتفع تر مثل بافت زیر برفهههههه 😋خودکرمان امروز شروع به برف اومدن کرد روزای قبل مه و نم نم بارون بود صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1768 بیشتر شهرهای جنوب سیلابه شهر های مرتفع تر مثل بافت زیر برفهههههه 😋خودکرمان امروز شروع به برف اومدن ... آها اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺
عقابه_سینگل عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 7278 بیا عزیزم ک خوش اومدی قدمت رو تیامون لرا مهمون نوازناگه اومدی برو کوه جهان بین هفشجان و پیست اسکی ... فداتشم عزیزم...حتما❤️😍اتفاقا تعریف غار کوهرنگو خیلی شنیدم قسمت شه حتما یه روزی میرم ببینم ..من تهرانم
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1768 فداتشم عزیزم...حتما❤️😍اتفاقا تعریف غار کوهرنگو خیلی شنیدم قسمت شه حتما یه روزی میرم ببینم ..من تهرا ... ایشالله بیایی عزیزوم بازم قدمت رو چشم تک تکمون اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3344 به چه زبانی باهات میحرفم؟@ریال_مادرید صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3344 به چه زبانی باهات میحرفم؟@ریال_مادرید ترکی ؟کردی؟ بابا از تاپیکام چیزی در نمیاد بخداآدم ناراحت میشه که نمیفهمی صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
ریال_مادرید عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 335 به چه زبانی باهات میحرفم؟@ریال_مادرید چی میگی نظری کن به دلم، حال دلم خوب شود، یاحسین . . 🖤🕯-️ https://daigo.ir/secret/91790828823
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3344 چی میگی خودت چی میگیاون دفعه گفتم تاپیکامو نخون صاحب این کاربری بخاطر بعضیا تا ۳روز آینده از دنیا محو میشه😊براش آرزوی موفقیت کنید ،،هرچند اشتباهی نکرده ولی عذاب وجدان داره
ریال_مادرید عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 335 خودت چی میگی تو منو صدا زدی نظری کن به دلم، حال دلم خوب شود، یاحسین . . 🖤🕯-️ https://daigo.ir/secret/91790828823