2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

75 بازدید | 8 پست

سلام من دیپلم تجربی دارم میخوام کنکور فرهنگیان شرکت کنم یسری میگن برا دبیری زبان باید با توجه به رشته خودت ینی تجربی کنکور تجربی و فرهنگیان بدی یسری میگن نه کنکور زبان و فرهنگیان باید بدی من آخر نفهمیدم باید چکار کنم

منم در این مورد اطلاعی ندارم اما هوش مصنوعی که زدم نوشته بود که باید متناسب با رشته خودت فرهنگیان انتخاب رشته کنی ....

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دبیر زبان میخوای؟

اگه اره باید کنکور زبان بدی چون دبیری هم میخوای باید فرهنگیانم شرکت کنی ولی فقط دفترچه دوم رو جواب بدی اگه تو رشته زبانم مترجمی یا زبان و ادبیات میخوای که فرهنگیان لازم نیست شرکت کنی

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دبیر زبان میخوای؟ اگه اره باید کنکور زبان بدی چون دبیری هم میخوای باید فرهنگیانم شرکت کنی ولی فقط دف ...

دبیری زبان میخوام خودم دانشگاه آزاد مترجمی خوندم ولی ستم ب فرهنگیان میخوره واسه همین گفتم شرکت کنم ینی دیگه تجربی نیاز نیست شرکت کنم ؟؟

از تجربی متنفرم 🙆♀️

منم در این مورد اطلاعی ندارم اما هوش مصنوعی که زدم نوشته بود که باید متناسب با رشته خودت فرهنگیان ان ...

اره منم اینو زدم

خب من نمیخوام کنکور تجربی بدم سخته خدایی

دبیری زبان میخوام خودم دانشگاه آزاد مترجمی خوندم ولی ستم ب فرهنگیان میخوره واسه همین گفتم شرکت کنم ی ...

چون الان دانشگاه هستین نمیدونم ولی اگه کنکوری بودین باید تجربی رو هم میدادین

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

چون الان دانشگاه هستین نمیدونم ولی اگه کنکوری بودین باید تجربی رو هم میدادین

نه دانشگاه آزاد رو کلا قبول ندارن چون من از دانشگاه دولتی استفاده نکردم مث کسی میمونم که دانشگاه نرفته

نه دانشگاه آزاد رو کلا قبول ندارن چون من از دانشگاه دولتی استفاده نکردم مث کسی میمونم که دانشگاه نرف ...

خب اگه اینطوریه باید تجربی رو هم شرکت کنین ولی مهم نیست خوب باشی یا بد مهم دروس تخصصی رشتت تو فرهنگیانه و ازمون تخصصی فرهنگیان