2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا نه

75 بازدید | 17 پست

ما برج 2 خونه خریدیم ماشینمونم همون موقع فروختیم بعد توی تابستون باغ پدرشوهرم اینا همیشه میوه داره خاله ی همسرمم هرهفته میومدن بعد که ما ماشینو فروختیم داماد خالش فهمید و گفت چرا فروختی همسرم گفت خونه خریدیم گفت بسلامتی مبارکه و فلان

ولی هیچ کدوم از اعضای خانوادش حتی تبریک نگفتن (خاله همسرم و شوهرش و دخترش)

با اینکه میدونم فهمیدن که ما خونه خریدیم

خلاصه گذشت

الان همون داماده ماشینشو عوض کرده مادرشوهرم اینا میخوان شیرینی بگیرن برن خونش یه سری به ما گفت من به همسرم گفتم اونا حتی تبریکم نگفتن به ما الان ما بریم خونشون؟ خلاصه به مادرشوهرم گفتش ما خونه نیستیم نمیایم

اونا هم نرفتن منتظرن که یه روز باهم بریم

حالا همسر منم میگه نه بریم زشته وفلان ولی من اصلا دوست ندارم برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستقیم به مادر شوهرت توضیح بده که ما خونه خریدیم اونا نیومدن ما هم نمیریم.خودش درک میکنه.ما خونه نیس ...

اره به همسرم گفتم اکگه تو نگی به مامان من میگم بهش چون من اصلا قصد رفتن ندارم الکی منتظرمون نشن

اره بابا اون حسود بوده تبریک نگفته برو همسرت پیش دامادشون حتما خجالت میکشهبرو و ب روت نیار

نمیدونم والا

این چه رسم مسخره ایه اخه هرکی ماشین خرید باید بریم خونش

به مادرشوهرت بگو .اونام نرن اصلا

نه اونا مهم نیست دوست دارن برن

چون برادرشوهرمم ماشین عوض کرد اومدن خالش اینا

نمیدونم شاید خالش اینا انتظار داشتن که ما اعلام کنیم که خونه خریدیم

خب وقتی ما نرفتیم تو اون خونه زندگی کنیم چرا باید دادارو دودور کنیم