2777
2789
عنوان

عجیبهههه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 107 پست
بله همه چیو بسپارید به زنمزن یه چیز ساده بگو من بپزم واسه فردا:|

همین کیک خیس ساده س عزیزم

صبر کن یه عکس بدم

دسر هم میتونی درست کنی یکم هم هزینه داره

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
میتونی کیک خیس پرتقالی درست کنی براش میخوای یادت بدم

فقط آرد دارم همین شیر نمیتونم بگیرم اگه باارد میشه بگو خانم معلمشون وسایل خواسته برای شب یلدا منم اینو درست کنم ببرم دل بچمو شاد کنم شرمندشم

کاربری تعلیق شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین کیک خیس ساده س عزیزم صبر کن یه عکس بدم دسر هم میتونی درست کنی یکم هم هزینه داره

من فقز بلدم تخم بپزم از نوع سرخ و آبپز

یبارم خواستم سرخ کنم روغن ریخت رو دستم🤣

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

فقط آرد دارم همین شیر نمیتونم بگیرم اگه باارد میشه بگو خانم معلمشون وسایل خواسته برای شب یلدا منم ای ...

پرتقال هم میخواد یه کیلو پرتقال نمیتونی بخری ؟

من فقز بلدم تخم بپزم از نوع سرخ و آبپزیبارم خواستم سرخ کنم روغن ریخت رو دستم🤣

😂😂پس خواهش میکنم تو هیچ کاری نکن

😂😂پس خواهش میکنم تو هیچ کاری نکن

🤣

بسی چشم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه تاپیکی خورد به چشم رفتم توش ترکیده بود مال تو بووود؟🤣

ارهههه پاک کردم وگرنه تعلیق میشدم🤣🤣

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

@بندههههخدااا حذف کننننننننننننننننننننن

نه راستیتش صدهزارتومن واسم خیلیه تواین شرایطم تازگیا خریدین چنده قیمتش؟

آره دیشب از وانتی گرفتم ۳۰ هزارتومان

بیکینگ پودر و تخم مرغ چی ؟

ارهههه پاک کردم وگرنه تعلیق میشدم🤣🤣

ووی اون دختره حذف نکرد

کیک میخواید خودتون بپزید دستور میتونم از مامانم بگیرم؟!

نه حتی دلم نمیخواد کیک هم درست کنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چیو؟

پیام