2821
2789
عنوان

عجیبهههه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 109 پست
ووی اون دختره حذف نکرد

بدبخت شدی🤣🤣

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدبختتتت🤣🤣🤣

هلمااااااا پیامشو حذف نکرررررررررد الان میگیریوم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

هلمااااااا پیامشو حذف نکرررررررررد الان میگیریوم

چیو

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

۳۰هزارتومان واقعا میگی یک ماه پیش نارنگی رو به من داد صدوسی هزارتومان شش تارو..تخم مرغ میخرم بچینگ پ ...

خب درخت پرتقالی چیزی پیدا نمیشه یکم اب بگیرید؟ یا ابمیوه کوچیک از سوپری بخرید

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

چیو

مگه اسکل شدی؟

تاپیکه رو میگممممممممممم

۳۰هزارتومان واقعا میگی یک ماه پیش نارنگی رو به من داد صدوسی هزارتومان شش تارو..تخم مرغ میخرم بچینگ پ ...

نارنگی آره گرون بود ولی پرتقال معمولی همین قیمت میشه خرید البته اگه تهران نیستی

میتونی با ارد و تخم مرغ و بیکینگ پودر و شکر یه کیک ساده درست کنی

حالا شد پرتقال هم میتونی بزنی بشه کیک پرتقالی نشد کیک ساده درست میکنی

بیکینگ پودر هم ۴۰ تومنی هست من جدیدا نخریدم

بهت درخواست میدم اگه تونستی وسیله هاش تهیه کنی بهم پیام بده

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

@دختریکهعاشقچیپسه

@دختریکهعاشقچیپسه

دختر خانمممم پیامتو بپاک

@دختریکهعاشقچیپسه

من واسم کمر نمونده

از بس یلدایی خریدیم و یلدایی آوردن

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

مگه اسکل شدی؟تاپیکه رو میگممممممممممم

نمیدونم