2821
2789
عنوان

عجیبهههه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 109 پست
بله همه چیو بسپارید به زنمزن یه چیز ساده بگو من بپزم واسه فردا:|

همین کیک خیس ساده س عزیزم

صبر کن یه عکس بدم

دسر هم میتونی درست کنی یکم هم هزینه داره

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

میتونی کیک خیس پرتقالی درست کنی براش میخوای یادت بدم

فقط آرد دارم همین شیر نمیتونم بگیرم اگه باارد میشه بگو خانم معلمشون وسایل خواسته برای شب یلدا منم اینو درست کنم ببرم دل بچمو شاد کنم شرمندشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین کیک خیس ساده س عزیزم صبر کن یه عکس بدم دسر هم میتونی درست کنی یکم هم هزینه داره

من فقز بلدم تخم بپزم از نوع سرخ و آبپز

یبارم خواستم سرخ کنم روغن ریخت رو دستم🤣

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

فقط آرد دارم همین شیر نمیتونم بگیرم اگه باارد میشه بگو خانم معلمشون وسایل خواسته برای شب یلدا منم ای ...

پرتقال هم میخواد یه کیلو پرتقال نمیتونی بخری ؟

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

😂😂پس خواهش میکنم تو هیچ کاری نکن

🤣

بسی چشم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه تاپیکی خورد به چشم رفتم توش ترکیده بود مال تو بووود؟🤣

ارهههه پاک کردم وگرنه تعلیق میشدم🤣🤣

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

@بندههههخدااا حذف کننننننننننننننننننننن

@بندههههخدااا حذف کننننننننننننننننننننن

چیو؟

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

ارهههه پاک کردم وگرنه تعلیق میشدم🤣🤣

ووی اون دختره حذف نکرد

چیو؟

پیام