2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین نکن

ولی براحتی هم‌نمیتونی ببخشی

زمان همه چیزو‌درست میکنه

بذارش به حال خودش

من خیلی به اینکه آه حق میگیره اعتقاد داره 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

من فراموش نكردم نامرديا و تحقيرايي كه كرد،ولي بخشيدمش چون خوشحالم كاري كرد كه نذاشت ازدواج كنيم وگرنه من الان همسري عالي پيدا نميكردم...آدم خوب مياد سراغت و خوشحال ميشي ازينكه تجربه گروني داشتي.خدا بهترينا رو برات در نظر گرفته ....خدا خودش سرش مياره.فقط بسپار به خدا كه تاوانشو پس ميده

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

من گذشتم....

نمیدونم چجوری....خیلی عذاب کشیدم....

خیلی غصه خوردم....بیش از اندازه...

ولی هیچ وقت نه از خدا گله کردم که چرا من باید اینجوری شم....نه اونو نفرین کردم....به نظرم نمیشه آدم کسیو که واقعا دوس داره نفرین کنه....

فقط گفتم هرچی صلاحته خداجون...

و الان واقعاااا از ته دلم خوشحالم که اون موقع رابطه ی غلطم تموم شد و روزی هزاران بار خدارو بخاطر شوهرم شکر میکنم....

میخوام جوابشو از خدا بگیره

عزیزم چه جوابی؟ یعنی اگه ما اشتباه کنیم تو انتخابمون و بی جهت دل ببندیم خدا میخاد چکار کنه؟ فلج بشه؟ ماشین زیرش کنه؟ خب عزیزم این که قانون طبیعت نیس... اصلا بهش فکر نکن. بهش به عنوان یه تجربه تلخ نگاه کن و ازش درس بگیر. به امید خدا زود حالت خوب میشه

من فراموش نكردم نامرديا و تحقيرايي كه كرد،ولي بخشيدمش چون خوشحالم كاري كرد كه نذاشت ازدواج كنيم وگرن ...

بعد چند وقت ازدواج کردی ؟ خیلب دلمو شکست .با نهایت نامردی رفت 

آخه خودمم عذاب میکشم،میگن ببخشی ب آرامش میرسی اما نمیتونم ببخشم 

نه به زور نمیشه آدم ببخشه.  من که خودم اینجوریم نه نفرین کن نه اسرار و مجبور به بخشیدنش شو.  نبخش و بسپار به گذر زمان

پـــــــول موخـــام😒
من گذشتم.... نمیدونم چجوری....خیلی عذاب کشیدم.... خیلی غصه خوردم....بیش از اندازه... ولی هیچ وقت ...

خداروشکر میکنم برا شماهایی ک مث من بودین و الان خوشبختین واقعا شکررررر