2777
2789
عنوان

جای سوختگی با آبجوش

163 بازدید | 32 پست

شونزده روز پیش با ابجوش پام سوخت و کل پوست پام کامل دراومد، الان پوست جدید درست شده و خیلی صورتی و صیغلی و خشک شده، پماد آلفا و سیلور دکترع دادع بود واقعا هم عالی بودن، اما الان ب آلفا حساسیت میزنم ینی اون پوست دون دون میشه

قصد داشتم الفا رو ادامه بدم ولی میترسم ، شما اگر تجربه داشتید خدای نکرده، پمادی ک زدید و کاملا جاش رفت اسمش چی بود؟ توروخدا کمکم کنید کلی افسرده م بابت جاش ک موندن

من یادمه ی پماد خیلی سال پیش گرفتم بقدری این بد بود عق میزدم از بوش.اسمش یادم نیست الان اما خدایی مچ دستم با بخر آب سوخته بود دو هفته مانده به عقد خوبش کرد الان جاش اصلا نیست. جای صورتی زد بعد قهوه ای و بعد کلا محو شد.

اسمش یادم نیست الان اما جلدش رو دارم تو وسایل یادم بنداز برات بگردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، شما سیکالیفت زدین؟ سیکالیفت اَوِن

زدم عزیزم هیچ فرقی نکرد

بایواویل گرفتم اونم اثری نداشت

ترمیم کننده اسکین کر هم زدم

ولی بعد ۶ ماه همون روند کند خودشو میگذرونه

بیشتر بستگی به پوست هم داره پوست من خیلی طول میکشه ترمیم بشه

زدم عزیزم هیچ فرقی نکردبایواویل گرفتم اونم اثری نداشتترمیم کننده اسکین کر هم زدمولی بعد ۶ ماه همون ر ...

چطور برات عکس مال خودمو بفرستم🤦🏼♀️ بلد نیستم با این نینی سایت کار کنم