2777
2789
عنوان

جای سوختگی با آبجوش

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به محض سوختگی دور از جون ارد سرد بزنید به جایی که سوخته،چونکه نه جاش میمونه و نه پوست سوزش میگیر ...

من کل پوستم از ته دراومد ، 🤦🏼♀️ آرد میریختم بیچاره میشدم عفونت میکرد،

روی پا خیلی سخت و حساسه نه میشه کفش پوشید نه راحت قدم زد🤦🏼♀️🥲🥲🥲

بله من سه هفته ست از خونه بیرون نرفتم ، شبا به بدبختی میخابیدم حواسم بود پام نخوره جایی ، انقدر قرص سیتریزین برای خارشش میخوردم که کل روز بیهوش بودم از خواب شدید

الانم دغدغه ی موندن جاشو دارم که صد در صد میمونه، 💔 توی خوابگاه دانشجویی سوختم اینم شانس منه💔

روی پا خیلی سخت و حساسه نه میشه کفش پوشید نه راحت قدم زد🤦🏼♀️🥲🥲🥲

من فقط پماد سیلور و آلفا زدم که خوب شد، سیلور برا عفونت نکردنش، و آلفا هم برا ترمیم

الان همچنان دارم آلفا میزنم، روزانه کلییی پروتیین و میوع و بدبختی میخورم که خوب ترمیم شه، خیلی فکرمو درگیر کرده💔🤦🏼♀️

بله من سه هفته ست از خونه بیرون نرفتم ، شبا به بدبختی میخابیدم حواسم بود پام نخوره جایی ، انقدر قرص ...

لک سوختگی خیلی بده رو پوست قهوه ایی میشه میزنه تو ذوق

به من خیلیاااا گفتن دنبه بخر بکوبون نازک شه بزار رو زخمت ترسیدم بدتر عفونت کنه چون نتونستم رعایت کنم حالا نمیدونم چقدر تاثیر میزاره ولی از خیلیا شنیدم که خوبه

لک سوختگی خیلی بده رو پوست قهوه ایی میشه میزنه تو ذوقبه من خیلیاااا گفتن دنبه بخر بکوبون نازک شه بزا ...

من اصلا گوش ب حرف هیچکی ندادم ، نه دارو گیاهی نه از این عسل و تخم مرغ و اینا اصلا نزدم، ترسیدم عفونت کنه، تنها راهش پماده و تغذیه