2777
2789
عنوان

چرا چس فیل 😆

184 بازدید | 19 پست

میدونید اولین باری که پاپ کرن یا ذرت وارد ایران شده توسط به شرکت خارجی به نامchesterfield وارد ایران شده و بین مردم ایران خیلی محبوب شده بوده ولی چون نمیتونستن این واژه راحت تلفظ کنند اسمشو چس فیل گذاشتند.

من خودم عاشق پاپ کورنم مخصوصا طعم کره ای و پنیری😋این روزها هم شدیدا هوس پاپ کورن میکنم انگار زمستون فصل هوس آش رشتست چای داغ پیراشکی داغ پاپ کورن.😍درسته امسال به خاطر تورم شاید خیلیا قادر نباشند جشن یلدای مفصل بگیرند ولی پاپ کورن میتونه گزینه مناسبی به جای اجیل باشه و ما هیچوقت سنت دیرینه ی اقوامون رو فراموش نمیکنیم. یلداتون مبارک😍🤍

😎💚🐬

چه جالب بود

ممنون بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتت

یلدای شما هم مبارک

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پفیلا بگیم بهتره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

وقتی یک کلمه خارجی شبیه کلمه ای زشت در زبانمونه ادب حکم می کنه اون رو به شکلی بیان کنیم که تو زبان خ ...

مامیگیم ذرت بوداده

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
فکر نمی کنم برای همه باب شده باشه. ما که پُف فیل یا ذرت صداش می کنیم.

پف فیلم همون معنی چس فیل میده دیگه 😂

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

مامیگیم ذرت بوداده

هر عنوانی که مودبانه و در قالب زبان فارسی منظور رو برسونه، مشکلی نداره.

نکته مهم اینه که هیچ چیز ما رو وادار به اعمال ناشایست از جمله بی ادبی نمی کنه. خودمون انتخاب می کنیم که چطور عمل کنیم.

کسی که براش مهمه، براش معادل و عنوان مناسبش رو پیدا می کنه یا می سازه.