2777
2789
عنوان

امروزم دیر بیدار شدم واسه کنکوررر

135 بازدید | 16 پست

ای خددا هر چی تلتش میکنم ۶ پاشم نمیشه ۹ بیدار شدمم چه کنم😭وقنی اینجوری میشه تمام روزمو از دست میدممم چون میگم ب موقع پا نشدم دیگ فایده نداره درس خوندن

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از الان تا دوازده بخونی

15ساعت وقت داری کافی نیس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اتفاقا ساعت خوبیه ..... منم وقتی دیر بلند مبشدم گرچه ناراحت بودم ولی ظهر ها خوابم نمیگرفت و بیشتر میخوندم

دعات کردم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کمال گرا نباش

همیشه یادت باشه رتبه برتر ها کمال گرا نیستند و حتی همه چیز و شرایط اوکی نبوده که درس میخوندن بخون هرطور که شده

وقتی دیر بیدار میشی برنامه ریزی مخصوص اونروز کن و ساعت فاصله برای مطالعه و استراحت مشخص کن 🙂

رشتت چیه

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂