2777
2789
عنوان

برند گوچی چه لباسهایی آورده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 38 پست
بنظرت پارچه بخرم بدم مثل کتی که دیدم برام بدوزه؟

آره بده خیاط خوب بدوزه چرابری فیک بخری بخداپارچه جنسش خیلی بهترازاین آماده ای هاهست

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم🥲بخدا چیز خاصی نیست الکی غصه نخور 🥲🥲

قلبم :) فدای مهربونی شما بشم

آره عزیزم میدونم 🥹💟

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

قلبم :) فدای مهربونی شما بشم آره عزیزم میدونم 🥹💟

خدانکنه فداتشم 🥲💗

رقابت؟سختش نکن عزیزم،تو ده سال دیگه پارسال منم نمیشی💅🏻مسلط به هشت زبان و داری مدرک هجده حرفه🫧💟Big goals

گذاشتم عشقم تایید کنه نینی یار میاد

منم خیلی علاقه به لباس برند دارم ولی خب نه پولمون میرسه نه تو کشورمون پیدا میشه

گاهی وقتا پول دستم باشه یه تیکه واسه خودم میخرم . بعضیارو اینقد دوست دارم گذاشتم تو کمدم فقط نگاشون میکنم لذت میبرم😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
منم خیلی علاقه به لباس برند دارم ولی خب نه پولمون میرسه نه تو کشورمون پیدا میشهگاهی وقتا پول دستم با ...

وای تواممم منممم 2 ماه پولام رو جمع کردم از همه چیم زدم تا یه لباس زارا رو بتونم بخرم 😭

مامانم همش تو سرم میزنه ولی خب نمیدونم چرا اینجوری ام واقعا بده برای خودمم مامانم میگه با اون پول یه گوشی خفن میخریدی، یا مثلا عاشق اوردینری هم با اینکه برند خاصی نیست و با هر پولی که پدرم میده خودمم میزارم سرش 😭

لیپ گلاس رود و میخواستم برم با اینکه در توان مالیم نبود جمع کردم خریدم، جدی نمیدونم چمه

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

وای تواممم منممم 2 ماه پولام رو جمع کردم از همه چیم زدم تا یه لباس زارا رو بتونم بخرم 😭مامانم همش ت ...

منم اینجوریم. ولی هزینه های آنچنانی نمیکنم

البته تو شهر ما اگه بازارو بگردی گاهی یه چیزای ارزون قیمت واصل پیدا میشه که از برند فروشیا خیلی خیلی ارزونترن

بیشتر اونایی که از دبی جنس قاطی میارن لابلای جنساشون یه تیکه هایی برند هست دیگه میشناسمشون چند وقت یبار سر میزنم تخفیفم بهم میدن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘