2777
2789
عنوان

برند گوچی چه لباسهایی آورده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 38 پست
منم اینجوریم. ولی هزینه های آنچنانی نمیکنمالبته تو شهر ما اگه بازارو بگردی گاهی یه چیزای ارزون قیمت ...

اگر تهرانی از کجا میخری بمنم آدرس میدی

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

اگر تهرانی از کجا میخری بمنم آدرس میدی

کیشم گلم . استوک فروشیای تهرانو پیدا کن اونجاها بگردی گیرت میاد

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیشم گلم . استوک فروشیای تهرانو پیدا کن اونجاها بگردی گیرت میاد

بنظرت عطر اصل از کجا بخرم

هزینم به 100 میل نمیرسه نهایت یه 25 میل میخوام

جایی سایتی رو نمیشناسی معتبر باشه

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

بنظرت عطر اصل از کجا بخرم هزینم به 100 میل نمیرسه نهایت یه 25 میل میخوام جایی سایتی رو نمیشناسی معتب ...

نه والا نمیشناسم .بیشتر خریدام حضوریه یا دوستای همسرم از اونور برام میارن

حضوری بخوای اینجا بهت آدرس میدم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ولی من عاشق اینم پول برند بدم با برند بودن حال میکنم

قابل احترام تفکرتون ولی مدتی این علایق هااغلب ازسرتون هم نیفته داشته باشیدبخرید خوبه کسی که داره جیزی تودل خودش نمیزاره کسی که نداره مجبوره باخیلی کمترازایناقانع بشه

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..