2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

ببین اصلا نگران نباش ته ته ای وی اف بچه دار شدنه بهت قول میدم

مخصوصا تو که باردار شدی برات راحت تر هم هست

انشاالله باردارمیشی و بچه سالم بدنیا میاری

فقط قبلش از دکترت بپرس علت زایمان های زودرست را بررسی کنه و اگر مشکلی هست رفع کنه

بعضی دکترها بیخیالن فقط میخوان تخمک کشی کنن و انتقال بدن علت را بررسی نمیکنن

ازمایش ژنتیک برید قبلش مخصوصا شوهرت

خودت حتماااااا ایمنی انعقادی برو حتی اگر دکترت ننوشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتمااااا سرکلاژ کن استراحت مطلق باش

میگم خواهر دوست منم ۳ تا سقط ۳ ماه و ۴ ماه داشت دکتر گفت ای وی اف باید بکنی همون انتقال اول هم گرفت و الان پسرش ۴ سالشه خداراشکر سالمه

حتمااااا سرکلاژ کن استراحت مطلق باشمیگم خواهر دوست منم ۳ تا سقط ۳ ماه و ۴ ماه داشت دکتر گفت ای وی اف ...

چقد حرفات آرومم میکنه بهم امید دادی .واقعن ازت ممنونم .خدا هرچی میخای بهت بده

بعضی دکترها بیخیالن فقط میخوان تخمک کشی کنن و انتقال بدن علت را بررسی نمیکننازمایش ژنتیک برید قبلش م ...

نمیدونم کدوم مرکز برم پیش کدوم دکتر برم

حتمااااا سرکلاژ کن استراحت مطلق باشمیگم خواهر دوست منم ۳ تا سقط ۳ ماه و ۴ ماه داشت دکتر گفت ای وی اف ...

میشه ی شماره ازت داشته باشم ؟؟؟میخام تلفنی ازت راهنمایی بگیرم

یعنی تو آی وی اف هم سرکلاژ میکنن؟؟آخه میدونی چیه میگم نکنه منی ک زایمان زودرس داشتم نتونم آی وی اف کنم چون میگن تو آی وی اف چند تا انتقال میدن

یعنی تو آی وی اف هم سرکلاژ میکنن؟؟آخه میدونی چیه میگم نکنه منی ک زایمان زودرس داشتم نتونم آی وی اف ک ...

برای من که یدونه جنین انتقال داد طول دهانه ی رحمم خوب بود سرکلاژ نکرد ولی توی همون مطب دکتر من بودن ای وی اف هایی که سرکلاژ بودن

اتفاقا دوقلوها را بیشتر سرکلاژ میکنن چون توشون احتمال زایمان زودرس بیشتره

من شوهرم مشکل داشت اسپرمش تحرک صفر اسپرم سالم صفر کل تعداد اسپرم نیم میلیون تا یک میلیون dfi بالای ۴۰

جوری آزمایشش بد بود که دفعه ی اول دکتر زنان ازمایشش را دید گفت من با این اسپرم کاری نمیتونم بکنم

بعد من ۱۱ تا تخمک ازم گرفتن فقط ۳ تاش جنین شد که اونم از فریز دراوردن برای انتقال یکیش از بین رفت

یکیش را من انتقال دادم ارلی بلاست بود که مثبت شدم

من اصفهانم پیش نقشینه رفتم درسته مثبت شدم ولی راضی نبودم اهمیت نمیده به حرفات یه نسخه چاپ کرده باور میکنی چاپ کرده برای تخمک کشی که امپول سینال اف و ایناست دست همه میده

من خودم رفتم قبل از انتقال پیش دکتر ایمنولوژی( فک کنم)

گفتم ایمنی و انعقادی بنویسه چون انتقال دارم که ازمایش دادم و همون دکتر گفت ازمایشت خوبه و نیازی به دارو نداری