2777
2789
عنوان

دست بزن پدرم

2509 بازدید | 30 پست

سلام

واقعا براي چيزي كه ميخوام بگم از خودم بدم مياد😔

اما پدرم مادرمو كتك ميزنه به طور بد و سر چيزايي مسخره كه ادم خندش ميگيره

من ازدواج كردم و يه شهر ديگه ام

مامانمم بهم چيزي نميگه الان بزور از زير زبون خواهرم كشيدم

يه برادر كوچيك شش ساله ام دارم..همش ميشينم براشون گريه ميكنم ميگم اخه داداشم ميره كز ميكنه يه گوشه از ترس..اگه ببينه دعوا شده ميره يجاي ديگه كه نبينه كتك خوردن مامانمو

منم تا وقتي خونه بودم با خواهرم جلوي بابامو ميگرفتيم و كتك ميخورديم😔الان منم نيستم كه حداقل وايسم جاي مامانم كتك بخورم

بابام ادم بدي نيست نماز خون ..روزه بگير،..مسجد برو

اما اخه كي يه زن چهل و هفت ساله رو كتك ميزنه😔

ميخوام الان به بابام پيام بدم بگم خوشش مياد الام شوهرم منو بگيره زير باد كتك؟به بهانه هاي الكي فقط كتكم بزنه؟😔

دلم گرفته براشون،،براي مامانم كه انقد تو زندگيش بي كسه😔براي خواهر و برادرم..براي بابام كه خودشو با اين اخلاقش تنها كرده

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره به بابات پیام بده 

بگو تو اولین مرد زندگی منی بخاطر همون نمازی که بهش معتقدی مامان رو نزن خوشت میاد من کتک بخورم؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

متاسفانه اونایی که اهل روزه نمازو مسجدن و می‌خوان وجهه خوبی پیش مردم داشته باشم بیشتر اینجورین واقعا تحمل داره خدایی نکرده شوهرت اینکاره با تو بکنه،؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
چه بد....به نظر هیچ کدوم از نماز و روزه پدرتون قبول نیست...من جای تو بودم پیامک نمیزدم..زنگ میزدم و ...

آفففرین اینم راه خوبیه، ولی نباید بگی پدرم داره مادرمو میزنه، میگن دخالت خانوادگی نمیکنیم

باید بگی یه آقایی اومده اینجا داره مامانمو میزنه