2777
2789
عنوان

دست بزن پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 30 پست
متاسفانه اونایی که اهل روزه نمازو مسجدن و می‌خوان وجهه خوبی پیش مردم داشته باشم بیشتر اینجورین واقعا ...

نميدونم😔نميدونم اصلا براش فرقي ميكنه يا نه

كه به بچه هاش و زنش حس داره يا نه😔

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به پدرت پیام بده و قسمش بده به حضرت رسول که دست رو مادرت دراز نکنه و بگو خدا ازت نمیگذره مگه اعتقاد نداری مگه نماز نمیخونی چه اعتقادیه وقتی مردم از دستو زبونت در امان نیستن اخه اون نماز به لعنت خدا نمیارزه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
نميدونم😔نميدونم اصلا براش فرقي ميكنه يا نه كه به بچه هاش و زنش حس داره يا نه😔

دلم برا مامانت کباب شد 

و بیشتر از اون برای داداشت چه تاثیراتی که رو اون نداره ممکنه با زن خودش همینکارارو بکنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

خدا به مادرت صبر بده..این آدما تغییر نمیكنن😔😔

كاش مادرت میتونست بچه هاشو برداره بره جدا زندگی كنه..حداقل اونا آسیب نبینن

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

وای چقدر بده منم شوهرم فقط یه بار اونم ن بد فقد زد تو پام ولی خیلی روحیم داغون شد.نمیدونم مردا چرا اینکارومیکنن.کاش یکی هم خودشونو تاحدمرگ کتک میزد

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
من شوهرنامرددست بزن داره حتی جلوبچه هامم خجالت نمیکشه 

كاش خوب شن همه ادماي اين شكلي😔

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

یه خانومی تو فامیل ما تازه ازدواج کرده بود شوهرش کتکش زد اونم رفت خونه تعریف کرد برادرای زنه ریختن رو سر مرده تا میخورد زدنش،،،،،،یعنی همون اول و آخرش شد که زنشو کتک زد،،،،،، مردای اینجوری رو باید کتک زد تا بفهمن چقد کتک خوردن بد و درداوره

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.