2789
عنوان

بارداری

207 بازدید | 22 پست

سلام من هفته پیش ی زایمان زودرس داشتم بچم27 هفته بدنیا اومد، الان میخوام بعد چهل روز اقدام کنم دوباره خواهش میکنم کمکم کنین که چ چیزهایی باید بخورم که بدنم آمادگی بارداری دیگه ای داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرفای مادر شوهرم داره عذابم میده، شوهرم داغون شده، واقعا دارم دیونه میشم خودم نمیتونم تحمل حرفاشونو ...

بدنت داغون میشه تو الان ضعیفی

گور بابای بقیه حداقل چند ماه باید فاصله داد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
حرفای مادر شوهرم داره عذابم میده، شوهرم داغون شده، واقعا دارم دیونه میشم خودم نمیتونم تحمل حرفاشونو ...

ولی عزیزم به حرفای مردم توجه نکن.سلامتی خودت از همه چی مهمتره.

💖همسرم دنیامه💖
عزیزم حالتو میفهمم.منم یه زایمان زودرس داشتم ۲۴هفته.ولی یه ۶ماه به رحمت استراحت بده.چرا زایمان کردی؟

اصلاً دلیل زایمانم معلوم نبود گفتن بچه برگشته رو به پایین 2 روز تو دستگاه بود بعد 2 روز فوت شد

اصلاً دلیل زایمانم معلوم نبود گفتن بچه برگشته رو به پایین 2 روز تو دستگاه بود بعد 2 روز فوت شد

منم صبح  یهو درد زایمان گرفتم وشب زایمان کردم.مال من نیم ساعت زنده بود.

💖همسرم دنیامه💖

آخی عزیزم... خیییلی سخته... تو زندگی یه موقعایی هست ک سخت میگذره..دیر میگذره...اما همه ی آدما تجربش میکنن..تو تنها نیستی عزیزم.. با هر کس بهت انرژی منفی میده کمتر ارتباط داشته باش.

بنظرم با پزشکت مشورت کن ک زودترین ماهی ک میتونی اقدام کنی کی هست...و اگه مکملی چیزی نیازه برات بنویسه. گرمیجات قبل از بارداری خوبه.

سلام. چقدر دردناک. ان شالله دیگه تجربه به این تلخی برات پیش نیاد. 

به نظر من هم اول با دکترت مشورت کن . من که تو 10 هفته سقط کردم دکتر گفت حداقل شش هفته بگذره و دو تا پریود. 

شما چند سالتونه؟

عسل. خرما. مغزیجات.موز و هر چی که فکر می کنی گرمی. چیزهای سرد نخور. مثه مرغ.ماهی. لبنیات و .... البته اینها ربطی به پسر و دختر نداره برای تقویت تخمک باید چیزهای گرم کلا خورد. البته من خودم سقط کردم ولی بار قبل بعد سه ماه باردار شده بودم و تا حد کمی اینهارو رعایت می کردم. واین بار دارم بیشتر مراعات می کنم تا خدا چی بخواد.تو اینترنت هم سرچ کن