2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
عسل. خرما. مغزیجات.موز و هر چی که فکر می کنی گرمی. چیزهای سرد نخور. مثه مرغ.ماهی. لبنیات و .... البت ...

مرسی منم بخدا همش دارم گرمیجات میخورم تو این چند روز از هرچی ک بگی خریدم ،زنجبیل،قولنجان،عسل،مویز،هل دیگه همه چی انشاالله این سری دیگه هیچیش نشه میخوام 9 ماهشو استراحت مطلق کنم

مرسی منم بخدا همش دارم گرمیجات میخورم تو این چند روز از هرچی ک بگی خریدم ،زنجبیل،قولنجان،عسل،مویز،هل ...

چه عالی. خوبه. آن شالله که برات اتفاقی نمیوفته. 

من که شاغلم نمی تونم استراحت مطلق باشم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه عالی. خوبه. آن شالله که برات اتفاقی نمیوفته.  من که شاغلم نمی تونم استراحت مطلق باشم

از من میشنوی اگه بارداری استراحت کن، منم شاغلم و همین نشستن زیاد یکی از عواملش بود

اولا ک خیلی زوده .دوما گور بابای حرف دیگران.

بره تقویت خودت خاگینه.شیرو عسل .کاچی بزرک(تخم کتان اسیاب شده).شیره .ارده .خرما .ماهی .گوشت .

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍

منم بچه اولم هفته ۱۹ سقط شد یک سال صبر کردم چون واقعا از لحاظ,روحی داغون بودم بعدش خدا لطف کرد محمد حسین بهم داد الانم دوباره باردارم خدا خیلی مهربونه حتما صلاحی بوده

واقعا درکت میکنم خیلی سخته ولی مثل من مثل روحیتو از دست نده قوی باش برای بارداری هم فعلا عجله نکن

منم صبح  یهو درد زایمان گرفتم وشب زایمان کردم.مال من نیم ساعت زنده بود.

ای خدایا این همه بدبختی چیه واسه بچه اوردن زمان قدیم   موقع حاملگی  چوپانی میکردن کار کشاورزی ۱۰ بچه ی دیگه م بزرگ میکردن هیچ اتفاقی نمی افتاد اخه الان با این همه امکانات چرا این شکلی شده