2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شما بهتر شدین؟ من رفتم روانپزشک بهم قرص آسنترا داد روزی نصف من میترسم بخورم حالم بد بشه میگن ...

نه مثل قبلی ام. مصرف کن اولش ممکن یکم اضطرابت بیشتر بشه ولی بعد هفته دوم آروم میشی

سلام وقتتون به خیر حالتون خوبه؟

سلام ممنون شما خوبی

رفتم پیش روانپزشک بهم قرص آسنترا داد مصرف نکردم گفتم شاید وابستگی بیاره الان دارم مکمل b1 پلاس میخورم بهترم یه کوچولو اما خوب خوب نیستم مثلا امروز دوباره یهو سرم منگ شد و بی جون شدم شما چطورین خوب شدین؟

سلام وقتتون به خیر حالتون خوبه؟

دکتر گفت بخاطر اون سرگیجه شدید که گرفتین مغزتون در حالت آماده باش قرار گرفته واسه همین وقتی تکون هم میخوری بدنت واکنش نشون میده به این چرخش و فکر میکنه سرگیجه اینا همه مربوط به اعصاب و استرس و اضطرابع که ب مرور از بین میره

بهم گفت باید خیلیییی زیاد آب بنوشی که دیگ دچار سرگیجه شدید نشی چون هربار که اون سرگیجه رو بگیری چند ماه بعدش دچار گیجی و منگی هستی

گفت اینا نشونه پانیک هستش

باید کنترلش کنی. و به بدنت و مغزت بفهمونی که این فقط یه واکنشه و خطر نداره من هروقت سرم گرمه خوبم ولی وقتی خسته میشم یا خوابم میاد یا استرسی میشم یهو همونجوری جلو چشمم تار میشه و عدم تعادل میگیرم انگار تو گهواره خابیدم