موها من تاشونمه الان یه تار مو دیدم تا زانوم بود بعد منم قدم بلنده این از کجا اومده اخه منم همیشه زود به زود موهامو کوتاه میکنم اول فکر کردم این کنده شده بعد دیدم نه چسبیده به سرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا حس خوبی بهش ندارم این چطور از قیچی فرار کرده و تونسته اینقدر رشد کنه بعد من ریزش مو دارم این بط ...
اون مو اصلاً موی سر نبوده. بعضی افراد دچار یک فولیکول منفرد با چرخهٔ رشد متفاوت میشن؛ مثلاً یک تار مو در ناحیهای از سر که سالها وارد فاز ریزش نشده. این خیلی نادره، ولی طولش معمولاً چند ده سانته، نه تا زانو.
من فکر کرد در اومده کشدیم کف سرم درد گرفت دیگه فهمیدم این متصله بعد وایستادم اندازه گرفتم شگفت زده ش ...
درد گرفتن کف سر به معنی این نیس ریشه تو سرت داشته کف سر پره گیرنده ی حسیه اگه یه مو به چندتاموی دیگه گره خورده باشه یا گیر کرده باشه موقع کشیدن درد میکنه فکر میکنی چسبیده به سرت