2821
2789
عنوان

یعنی چی

144 بازدید | 11 پست

موها من تاشونمه الان یه تار مو دیدم تا زانوم بود بعد منم قدم بلنده این از کجا اومده اخه منم همیشه زود به زود موهامو کوتاه میکنم اول فکر کردم این کنده شده بعد دیدم نه چسبیده به سرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ باحال😂😐

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

عزیزم به یکی از تارهای موت گره خورده گره و پیدا کن😂

من فکر کرد در اومده کشدیم کف سرم درد گرفت دیگه فهمیدم این متصله بعد وایستادم اندازه گرفتم شگفت زده شدم

اصلا حس خوبی بهش ندارم این چطور از قیچی فرار کرده و تونسته اینقدر رشد کنه بعد من ریزش مو دارم این بط ...

اون مو اصلاً موی سر نبوده. بعضی افراد دچار یک فولیکول منفرد با چرخهٔ رشد متفاوت میشن؛ مثلاً یک تار مو در ناحیهای از سر که سالها وارد فاز ریزش نشده. این خیلی نادره، ولی طولش معمولاً چند ده سانته، نه تا زانو.

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن

اون مو اصلاً موی سر نبوده. بعضی افراد دچار یک فولیکول منفرد با چرخهٔ رشد متفاوت میشن؛ مثلاً یک تار م ...

نمیدونم دیگه الان دلم خواست موهام مثل این بلند بودن

من فکر کرد در اومده کشدیم کف سرم درد گرفت دیگه فهمیدم این متصله بعد وایستادم اندازه گرفتم شگفت زده ش ...

درد گرفتن کف سر به معنی این نیس ریشه تو سرت داشته کف سر پره گیرنده ی حسیه اگه یه مو به چندتاموی دیگه گره خورده باشه یا گیر کرده باشه موقع کشیدن درد میکنه فکر میکنی چسبیده به سرت

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز