2789

بیشتروسایلای سیسمونی الکیه خورده ریزاروبادقت بیشتربخرکه زیادکارایی ندارن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ننو نیازه ؟؟ به کار میاد یا تخت کنار مادر

من گهواره روتایک سالگی استفاده کردم مخصوصااگه کولیک داشته باشه عالیه گهواره تخت کنارمادرنخریدم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

کمد و تخت

من یه ماهه دنبالشم زیر ۴۵ تومن پیدا نکردم، البته تو تهران و کرج، شاید شهرای دیگه از تولیدی و کارگاه بری بخری بتونی ارزونتر پیدا کنی

برا خورده ریزاام تا الان ۳۶ تومن خرج کردم

برقی یا دستی

دستی برقی فک نکنم تامدت زیادی استفاده بشه

نمیدونم ولی لیست بنویس از چیزایی که به نظر خودت با توجه به فرم خونه و اتاقاتون نیازه بخر .. خونتون خونه است و قراره نینی توش تاتی کنه سره هزاران چرت سیسمونی انبارش نکن خونتو. بچم ۹ ماهشه از تجربم بخوام بگم اول تو فکر تخت کنار مادر خوب باش دوم سرویس چوب خوبم بگیر ولی مورد اول واسه ۶ ماه اول مهم تره.