2777
2789
عنوان

❤️🚜🚜🚜🚜🚜❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 84 پست
هعیدیدیش از طرف من بهش بگو پنالتی رو میزدی وسط لامصب می بردیم

دستم بش میرسید میزدمش که گل نکرد 🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

تیرختور بیزه جان دی

یاشاسین🚜🚜🚜🌹🙏🫡🫡🍁🍁

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از استرس مردم اگه برا درس اینقدر انگیزه و استرس داشتم الان غم نداشتم🤣🤣

هنوزهم دیر نشده نی نی سایت و فوتبال و بزار کنار برو به درس و مشق برس، دوربر ما زن و دختر فوتبالی نیست، فقط غر میزنن که بزن آیفیلم😂

عه پیروزی رو نگاه 🤣🤣🤣🤣شما همین هنر رو هم ندارین

چقدر چیپی

اسم اصیل تیم من پرسپولیسه 👍🏻👍🏻👍🏻

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هنر شمامسئول شماست که رو انتن زنده واژه های خای مال بکار میبره👍🏻👍🏻

ما از این هنرا نمیخوایم👍🏻👍🏻👍🏻

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برد با پنالتی خیلی هنر نیس اونم ۷ بر ۸ ، هنر نکردین پرسپولیس❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...

یعنی چی

این چه حرفیه؟

اصلا هنر نکردیم درست، پیروز که شدیم؟ 😃🤭😁😉

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

از استرس مردم اگه برا درس اینقدر انگیزه و استرس داشتم الان غم نداشتم🤣🤣

برو ارزو برو درستو بخون از فوتبال جیزی برات در نمیاد ولی از درس چیزای خعلی خوب 😁😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

لاقل شجاع رو که میشناسی؟🗿

نه والا 🤔

کیه؟

چقدر چیپی اسم اصیل تیم من پرسپولیسه 👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️هنر شمامسئول شماست که رو انت ...

فهمیدم پیروزی جان

به امید پیروزیتان😂

آرزو۱۳۸۸ اکانت منه که فعلا تعلیقه🤟🏻🐺