2777
2789
عنوان

❤️🚜🚜🚜🚜🚜❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 84 پست
هعیدیدیش از طرف من بهش بگو پنالتی رو میزدی وسط لامصب می بردیم

دستم بش میرسید میزدمش که گل نکرد 🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

تیرختور بیزه جان دی

یاشاسین🚜🚜🚜🌹🙏🫡🫡🍁🍁

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از استرس مردم اگه برا درس اینقدر انگیزه و استرس داشتم الان غم نداشتم🤣🤣

هنوزهم دیر نشده نی نی سایت و فوتبال و بزار کنار برو به درس و مشق برس، دوربر ما زن و دختر فوتبالی نیست، فقط غر میزنن که بزن آیفیلم😂

عه پیروزی رو نگاه 🤣🤣🤣🤣شما همین هنر رو هم ندارین

چقدر چیپی

اسم اصیل تیم من پرسپولیسه 👍🏻👍🏻👍🏻

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

هنر شمامسئول شماست که رو انتن زنده واژه های خای مال بکار میبره👍🏻👍🏻

ما از این هنرا نمیخوایم👍🏻👍🏻👍🏻

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برد با پنالتی خیلی هنر نیس اونم ۷ بر ۸ ، هنر نکردین پرسپولیس❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...

یعنی چی

این چه حرفیه؟

اصلا هنر نکردیم درست، پیروز که شدیم؟ 😃🤭😁😉

مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی 🍁 بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا 🍁 شرط هواداری ما شیدایی و شوریدگیست 🍁 گر یار ما خواهی شدن شوریده و شیدا بیا

از استرس مردم اگه برا درس اینقدر انگیزه و استرس داشتم الان غم نداشتم🤣🤣

برو ارزو برو درستو بخون از فوتبال جیزی برات در نمیاد ولی از درس چیزای خعلی خوب 😁😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

لاقل شجاع رو که میشناسی؟🗿

نه والا 🤔

کیه؟

چقدر چیپی اسم اصیل تیم من پرسپولیسه 👍🏻👍🏻👍🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️هنر شمامسئول شماست که رو انت ...

فهمیدم پیروزی جان

به امید پیروزیتان😂

آرزو۱۳۸۸ اکانت منه که فعلا تعلیقه🤟🏻🐺