2777
2789
عنوان

همه ‌ی بچه ها رومخن یا فقط این دو سگ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای من نیستی

نه واقعا

جات نیستم

ولی آدم به ادبش عزیزه

فحش به اونا دادی ولی از نظر بقیه تویی که بی ادبی نه اونا.

مشکلی هم باهاشون داری با پدر و مادرت درمیون بذار تا یه فکری بکنن. هیچوقت شأن خودتو پایین نیار جانم.

ولی به من توهین کردیبچه ی مردم حقشه که بهش توهین میشهوقتی پدر مادر تو گوش بچه نمیزنن جامعه میزنه تو ...

عزیزم پدرو مادر اون بچه احتمالا اصلا روحشونم خبر ندتره شما از اذیت بچه ناراحتی ، بهتره به جای الفاظ بد خیلی صریح و مسنقیمشناراحتیتونو بگید و خط قرمز تعیین کنید من اینو میگم

اگه اختلال نداشته باشن گاهی بچه اختلال داره پدر و مادر تلاش میکنن برای تربیت ولی باز بچه رفتارای بد داره که بچه دست خودشم نیست

اگه اختلال نباشه میتونه تربیت ناصحیح باشه وگرنه همه بچه ها بد نیستن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بی ادب و بی شخصیت مادراشونن که ولشون میکنن خونه بقیه بعد چند وقت همین مادره میگه نمیدونم دخترم چرا بی ادبه حرف گوش نمیده، بچه معصوم که از اول بی ادب نبوده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ولی به من توهین کردیبچه ی مردم حقشه که بهش توهین میشهوقتی پدر مادر تو گوش بچه نمیزنن جامعه میزنه تو ...

درکت می کنم .بعضیا انگار درکی از بچه رومخ و بی تربیت فامیل ندارن ..خوش بحالشون😂🥀

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️