2777
2789
عنوان

چرا پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 18 پست
همه اشتباه شاید فهمیدن این پسرا خوب تو نقش میرن که ما میخواییم بیاییم خاستگاریت یا کلا چشم چرونه

این سالها عاشق دختر عموش بود...مجنونش بود...

تا اینکه دختره بهش خیانت کرد..اینم ولش کرد

بدجوری میخواستشا

بعده اون گویا چند سال بعدش با دوست دختر الانش رفته تو رابطه

ولی خب حسم میگه دیگ عاشق نیست...البته حس که چه عرض کنم با رفتاراش با خودم فهمیدم عمرا این پسر دیگ ادم قبل باشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جراتم نمیکنه اینستامو فالو کنهچون میدونه کار به جاهای خوبی نمیکشهاما مشکل اینه همسایه خونه مادربزرگم ...

فکر کردی فقط به تو نخ میده؟؟ اون کارشه با همه همینطوره

البته نمیخوام این بنده خدارو قضاوت کنم ولی اصولا اینطور پسرا اینطورین

پس جدی اش نگیر محلش نده برو ب مادربزرگت سر بزن

انگار ک وجود نداره

فکر کردی فقط به تو نخ میده؟؟ اون کارشه با همه همینطورهالبته نمیخوام این بنده خدارو قضاوت کنم ولی اصو ...

یه شب به بهونه عیادت از پدربزرگم دیدم با مادرش اومد!!

امتحانش کردم یه دختر دیگم تو جمعمون بود همسنو و سال من تقریبا انصافا زیبا هم هست ببینم این نگاش روی اونم میچرخه...نه واقعا توجهی به اون نمیکرد...اون چشای وزقش فقط روی من بود

نمیگم عاشق چش ابروم شده

فقط حساس شدم رو رفتارش منه احمق...مخصوصا که فهمیدم ۴ ساله تو رابطست

میدونم آدم درستی نیست...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤