2777
2789
عنوان

چرا پسری که

127 بازدید | 18 پست

چرا پسری که تو رابطه هست به دختر دیگه نخ میده ؟ و جوری رفتار میکنه که اون دختر فکر کنه ازش خوشش میاد؟ با اینکه رابطه اش جدیه و قصدش ازدواجه...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

همشون همینن

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا اخه

تنوع طلبن ۹۹ درصد

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

ادا در میاره قصدش جدی نیست😒

۴ ساله با دختره تو رابطست

ولی لامصب جوری منو مبینه خشکش میشه و محو صورتم میشه و هی میاد اطرافم میپلکه

که با شنیدن مدت رابطش پشمم ریخت...

اینقدر ادامه داشته مجبوره ازدواج کنه با دختره دیگ...پس چرا باید همچین کنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
قصدش جدی نیستبه قول قدیمیا چشم چرونه

۴ ساله با دختره تو رابطست و همه میدونستن...جز من...

اینقدر بهم نخ و توجه میداد و حتی میده که با فهمیدن اثلا نمیتونستم باور کنم...

من پیر مرد دیدم با دو تا زن و ده تا بچه ۴۰ تا نوه به دختر جوون چشمک میزنه چه برسه به یه پسر که فقط د ...

اخه عزیزم همه میگن قصدش با دختره جدیه

ولی متعجبم که چطور قصدش جدیه وقتی اینطوری حضور من اطرافش حواسشو پرت میکرد

فراموشش کن ادم درستی نیست متعهد نیست

جراتم نمیکنه اینستامو فالو کنه

چون میدونه کار به جاهای خوبی نمیکشه

اما مشکل اینه همسایه خونه مادربزرگمن و خیلی باهاش رو در رو میشم

مدتیه سر این قضیه رغبت ندارم سر بزنم به مادربزرگم...فک کن چقدر حس منفی گرفتم

اخه عزیزم همه میگن قصدش با دختره جدیهولی متعجبم که چطور قصدش جدیه وقتی اینطوری حضور من اطرافش حواسشو ...

همه اشتباه شاید فهمیدن این پسرا خوب تو نقش میرن که ما میخواییم بیاییم خاستگاریت

یا کلا چشم چرونه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂