2777
2789
عنوان

خواهشا بدون جواب نرین

80 بازدید | 18 پست

من شکست عشقی خوردم و باید حتما برم سرکار تا سرم گرم بشه دیپلم دارم و شدیدا لاغر و زشتم و قدم ۱۸۶ هست.

اعتماد بنفس و روابط اجتماعی خوب و صدای خوبم ندارم ظرفشوری یا نظافتچی بودن رو چجوری هضم کنم؟۲۳سالمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه ذره اعتماد به نفس داشته باش و خودت برای خودت ارزش قائل شو .یه کار خوب پیدا کن مثلا پرستاری از یه کودک یا تو یه فروشگاه شروع به کار کن چرا نظافتچی!

سعی کن یه دختر مستقل از خودت بسازی

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

کار خوب که به دردت بخوره پیدا نمیکنی؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

فدات شم آفرین که اینقدر عقلت خوب کار می کنه

بهترین کار سر کار رفتن و درگیر موفقیت خودت شدنه

از روی تجربه می گما یعنی درمان همینه باور کن

ولی به شغلی باشه که توش احساس راحتی کنی

این شغل ها رو انتخاب نکن (نه این که بد باشن ولی خب...برای یه آدمی که ضربه روحی خورده ممکنه بیشتر درگیری فکری و کمبود اعتماد به نفس بیاره)

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

عزیزم یه ذره اعتماد به نفس داشته باش و خودت برای خودت ارزش قائل شو .یه کار خوب پیدا کن مثلا پرستاری ...

فروشگاه هم روابط اجتماعی و صدای خوب میخوان من شدیدا کمبود وزن دارم و با این قد یعنی فاجعه😔

فروشگاه هم روابط اجتماعی و صدای خوب میخوان من شدیدا کمبود وزن دارم و با این قد یعنی فاجعه😔

قرص بخور برای چاقی اشتهای رو زیاد میکنه

اوضاع مالیتون چطوره؟

قرص بخور برای چاقی اشتهای رو زیاد میکنه اوضاع مالیتون چطوره؟

اوضاع مالیمون انقد قسط داریم فقط به خوردو خوراکمون میتونیم برسیم واسه غذاها مثل نهارو شام🥲

تایپیک قبلیمو بخون اصلا جال خوبی ام ندارم

اوضاع مالیمون انقد قسط داریم فقط به خوردو خوراکمون میتونیم برسیم واسه غذاها مثل نهارو شام🥲تایپیک قب ...

خوندم یه روزی فراموشش میکنی و میفهمی آدم خاصیم نبوده بیشتر به خودت فکر کن . مطمعن باش چیزای بهتری در انتظارته اصلا بخاطر یه پسر بی ارزش خودتو داغون نکن چون الان تنها کسی که ضربه میخوره خودتی یه کاری کن تا بعدا حسرتتو بخوره

نه

کدوم شهری؟

چه سایت های رو میگردی واسه کار؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman