2777
2789
عنوان

خواهشا بدون جواب نرین

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 18 پست
متونی درستو ادامه بدی؟

در حال حاضر نه چون ذهنم بشدت درگیره و افسردگی شدید دارم همش یه پسره و دختره فکر میکنم حتی گفت رابطه جنسی هم دارن خیلی بده تصورش😔یه ماهه در حال دق کردنم

رشت _ دیوار

تو سایت ای استخدام یا حال ویژن رو هم نگاه کن

شهر های بزرگ تر موقعیت شغلیش خیلی بهتره

رشت رو خبر ندارم

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حال حاضر نه چون ذهنم بشدت درگیره و افسردگی شدید دارم همش یه پسره و دختره فکر میکنم حتی گفت رابطه ...

خب عزیزم دوسش داره که بخاطرش رو به روی تو وایستاده

دوسش داره که اومده بهت گفته این یعنی مزاحمم نشو و گند نزن به رابطم ....عشق باید دو طرفه باشه

من خودم درگیر یه عشق یه طرفه بودم اما اون هر دفعه با یه دختر بود اما الان زندگی خودمو دارم و عاشق همسرمم حتی یه لحظه به اون فکر نمیکنم با اینکه بعضی وقتا میبینمش

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

خب عزیزم دوسش داره که بخاطرش رو به روی تو وایستاده دوسش داره که اومده بهت گفته این یعنی مزاحمم نشو و ...

اره حتی گفت نری دایرکت اینستاش فضولی کنی وگرنه یه کاری میکنم از زندگی پشیمون بشی..