2789
خیلی چاقم واقعا دارم منفجر میشم چیکار کنم اخه

عزیزم حتما پیش متخصص تغذیه برو و اپ کالری شمار نصب کن باشگاه برو یا حداقل پیاده روی اصولی داشته باش مصرف آب زیاد باشه قند و شکر مصنوعی رو خیلی کم کن غذاها رو بشناس مثلا به بشقاب قورمه سبزی و برنج اگه ایرانی طور چرب و آبکش پخته بشه از یه همبرگر یا پیتزای سالم خیلی کالری بیشتری داره باید وقت بزاری شدنی هست ولی نیاز به صبر و تلاش داره اوایل بیوفتی تو چربی سوزی ممکنه ۱۰ کیلو اول رو سریع کم کنی بعدش سرعت و شیب کاهش وزن کم میشه

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ینی چجوری صبونه ناهار شام چی میخورده

میگفت هویج. سینه مرغ یه تکه کوچیک. کدوسبز لوبیا سبز و ....همیشه آبپز میکرد میخورد. صبح هم تخم مرغ آبپز. روزی نیم ساعت هم ورزش میکرد ولی اراده قوی داشت دقیق سر 31 روز 15 کیلو ونیم کم کرد.

نر💩 نامحترم 💩درخواست نده 💩

۱۶۰ موندم چیکار کنم بعضیا میگن با این وزن نرو باشگاه

بعضیا بیخود میگن

شما با این وزن دیسک کمر هم میگری زانو درد دیابت هزار تا بیماری بعضیا اون موقع پاسخگو هستن؟؟؟

من باشگاه میرفتم چندین نفر به وزن شما همونجان بیخیال داشتن تلاش میکردن مثل بقیه

میگفت هویج. سینه مرغ یه تکه کوچیک. کدوسبز لوبیا سبز و ....همیشه آبپز میکرد میخورد. صبح هم تخم مرغ آب ...

وای خوشبحالش میشه ازش بپرسی دیگ چیکار میکرده یا برنامه ای چیزی بده من اینا ک گفتی عالی بودن. الان واسش مشکلی پیش نیومده بااین کاهش وزن

بعضیا بیخود میگنشما با این وزن دیسک کمر هم میگری زانو درد دیابت هزار تا بیماری بعضیا اون موقع پاسخگو ...

اره والا الانشم گرفتم کمرم خیلی درد میکنه میگن تو بااین وزن بالا پایین بپری زانوهات خورد میشه

بعضیا بیخود میگنشما با این وزن دیسک کمر هم میگری زانو درد دیابت هزار تا بیماری بعضیا اون موقع پاسخگو ...

بعضیا خیلی تحت تاثیر حرفهای بیخود هستند خونه مامان بابام بودم یه دختر همسایه بود خیلی تپل به مامانش گفتم با من بفرستش باشگاه خواستی خودت هم بیا گفت نه صورتش لاغر میشه! یعنی کبد چرب فشار قلب فشار زانوها اختلال هورمون ها اینها رو هیچکدوم نمیدید فقط تو ذهنش این بود صورتش لاغر میشه!!! که عمرا لاغر میشد اینقدر وزن اضافه داشت تازه میشد معمولی چهره واقعی خودش بر فرض اینکه نتیجه میگرفت

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌