عزیزم حتما پیش متخصص تغذیه برو و اپ کالری شمار نصب کن باشگاه برو یا حداقل پیاده روی اصولی داشته باش مصرف آب زیاد باشه قند و شکر مصنوعی رو خیلی کم کن غذاها رو بشناس مثلا به بشقاب قورمه سبزی و برنج اگه ایرانی طور چرب و آبکش پخته بشه از یه همبرگر یا پیتزای سالم خیلی کالری بیشتری داره باید وقت بزاری شدنی هست ولی نیاز به صبر و تلاش داره اوایل بیوفتی تو چربی سوزی ممکنه ۱۰ کیلو اول رو سریع کم کنی بعدش سرعت و شیب کاهش وزن کم میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگفت هویج. سینه مرغ یه تکه کوچیک. کدوسبز لوبیا سبز و ....همیشه آبپز میکرد میخورد. صبح هم تخم مرغ آبپز. روزی نیم ساعت هم ورزش میکرد ولی اراده قوی داشت دقیق سر 31 روز 15 کیلو ونیم کم کرد.
بعضیا بیخود میگنشما با این وزن دیسک کمر هم میگری زانو درد دیابت هزار تا بیماری بعضیا اون موقع پاسخگو ...
بعضیا خیلی تحت تاثیر حرفهای بیخود هستند خونه مامان بابام بودم یه دختر همسایه بود خیلی تپل به مامانش گفتم با من بفرستش باشگاه خواستی خودت هم بیا گفت نه صورتش لاغر میشه! یعنی کبد چرب فشار قلب فشار زانوها اختلال هورمون ها اینها رو هیچکدوم نمیدید فقط تو ذهنش این بود صورتش لاغر میشه!!! که عمرا لاغر میشد اینقدر وزن اضافه داشت تازه میشد معمولی چهره واقعی خودش بر فرض اینکه نتیجه میگرفت