2777
2789
عنوان

امروز تصادف کردممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 38 پست
ببین خودم اینقد حساسم با اینکه من مقصر بودم بقیه به من دلداری میدادن😂 به غر زدن بقیه نمیرسه اقا از ...

فدا سرت دیگه گذشت ولی تجربه شد واست که خلاف نری

البته حق داری حساس باشی ، آخه ماشینت خوشگل و خوش رنگه 😍😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر خوبی ؟

وقتت بخیر

تو ی تاپیک دیدم نوشتی پیش راستین محمدی مفرد عمل کردی دکتر مد نظر من واسه عمل هم راستین محمدی مفرده

چندتا سوال دارم که خیلی ممنون میشم اگر جواب بدی

شما قبل از اینکه عمل کنی دربارش کجا تحقیق کردی ؟ صرفا عکسها و کامنت های اینستاگرامش ؟ یا حضوری هم سر زدی به مطبش ؟ اگر حضوری هم رفتی بین کسانی که پیشش عمل کردن ناراضی هم داشت یا راضی بودن همه ؟

ظاهرا ی سمت بینی شما ورم داشت پارسال .... الان با توجه به اینکه تقریبا از عمل شما یکسال گذشته اون ورم برطرف شده یا نه ؟ و کلا چقدر راضی هستی ؟ مثلا از 100 چقدر ؟

و اینکه من تهران ساکن نیستم و با تهران هم فاصله زیادی دارم اگر بخوام پیش محمدی مفرد عمل کنم مجبورم واسه چند روز یا چند هفته سوئیت بگیرم و خب طبیعتا من هر هفته یا هر ماه نمیتونم رفت و آمد به تهران داشته باشم حالا با توجه به این مورد

بجز همون روزی که واسه عمل کردن مراجعه میکنیم پیش دکتر دیگه چند بار بعد از عمل لازمه حضوری بریم پیش دکتر ؟

خیلی لطف میکنی اگه جواب بدی ❤️☺️

سلام استارتر خوبی ؟وقتت بخیر تو ی تاپیک دیدم نوشتی پیش راستین محمدی مفرد عمل کردی دکتر مد نظر من واس ...

سلام عزیزم

من قبل از عمل تو نی نی سایت خیلی سرچ میکردم، به پیج و کامنت های دکتر اصلا نمیشه اعتماد کرد

دکتر راستینم همینجا پیدا کردم و درموردش تحقیق کردم

من هم مثل شما ساکن تهران نبودم

یک بار برای ویزیت رفتم، یک بار روز عمل، بعد از ده روز رفتم اتل بینیمو برداشتم و بخیه زیر بینی(تامپون رو به راحتی تو خونه دراوردیم)و یک ماه بعد از عمل هم برای گرَفت های روی بینیم رفتم

در مجموع بخوام بگم چهره ام خیلی تغییر کرده خداروشکر

یک طرف بینیم یه خورده ورمش بیشتره ک با عکس های قبل عملم مقایسه کردم دیدم بله قبل عمل هم تقریبا همین بود

من چون بینیم گوشتی بود چند ماه بعد عملم بالای نوک بینیم یکم رفت داخل ک دکتر چند جلسه برام سابسیژن کرد و خیلیی بهتر شد

در کل قبل عمل هم دکتر بهم گفت ک بینیت صد نمیشه ولی تغییرات قابل قبولی داری و تقریبا هم همونطور شد

اینو در نظر داشته باش هیچ دکتری کارش بی نقص نیست

دکتری رو پیدا کن ک هم کارش خوب باشه هم مسئولیت پذیری خوبی داشته باشه