2777
2789
عنوان

شرایطم خیلی بده قسمتون میدم بیایین(گریه)

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 85 پست

منم شرایط تورو دارم اصلا تمرکزم ندارم بخونم

دارم گند میزنم به ایندم من مامانم الان کاریم نداره موقعی که کنکور بدم بیچارم میکنه اگه قبول نشم

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کس مثل مادر خیر و صلاحت رو نمیخاد .اون امثال ماهارو دیده میدونه با درس خوندنه ک آینده ای خوب در ...

بابا مگه من درس نمیخونم شماها چرا نمیفهمید نمیزاره از اتاق بیام بیرون میگم عین گاو نه من شیر ده میمونه حرف کسی حالیش نیست خسته ام دیگه همش سرت تو کتاب باشه هیچ فایده ای نداره

هیچی بش نمیگم به خدا فقط خسته ام از دستش دلم نمیخواد دیگه ببینمش

بازم تو دلت هم نگو رشته عزیزم حجالت نمیکشی ؟ به خاطر خودت میگه عزیزم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تو مامانت من مامان و بابام برام مهم نیس خیلی دیوونه میشم ولی دیگه تازگی ها بی خیال شدم میگم به درک بذارهرچی میخوان بگن دنیا به خواسته ما چرخید که به خواسته اونا بچرخه🫠 ولش کن🪻🙏

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

به نظرم روز استراحت تعیین کن بهش بگو مثلا من هرروز درس میخونم ولی یک جمعه در میان روز استراحته تا تج ...

حالیش نیس میگم عین الاغه کی میتونه تا روز کنکور از اتاق بیرون نیاد که من دومیش باشم

حق داری عزیزم..مامانت فک میکنه داره بهت لطف میکنه نمیدونه داره با اینکارش افسردت میکنه. ارزوی مرگ مادرتم بخاطر فشار روحی و جسمی هستش که بهت وارد شده و کاملا حق داری. مامانت از کی حرف شنوی داره مثلا پدر.خاله .دایی. با اونا صحبت کن که باهاش حرف بزنن بهش بگن درکنار درس تفریح و استراحتم لازمه. نکه مث زندانی تو اتاق حبست کنه